ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها در مواد غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها در مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

غلظت واقعی مایکوتوکسین در یک بهر هیچ گاه با قطعیت صد در صد نمی شود. در نتیجه برخی از بهرها با برنامه نمونه برداری مورد استفاده به طور نادرست دسته بندی می شوند. برخی از بهرهای خوب با روش نمونه برداری مردود می شوند (مثبت کاذب و با ریسک فروشنده ) و برخی از بهرهای آلوده و بد با روش نمونه برداری مورد استفاده مورد پذیرش قرار می گیرند (منفی کاذب و یا ریسک خریدار). شدت این ریسک ها مستقیما به شدت ناهمگنی و روش آزمون مایکوتوکسین ها بستگی دارد. هر روش نمونه برداری باید به گونه ای طراحی شود که ریسک فروشنده و خریدار را به حداقل مقدار ممکن برساند. در اندازه گیری مایکوتوکسین ها، شناسایی منابع خطا بسیار مهم است به طوری که خطاها تا جای ممکن کاهش یابد. معمولا مرحله نمونه برداری مرحله ای است که به علت توزیع بسیار غیر یکنواخت مایکوتوکسین ها در میان دانه های یک بهر، بیشترین خطا را شامل می شود. به عنوان مثال در یک نمونه برداری ۵ کیلوگرمی و روش آماده سازی نمونه با استفاده از آسیاب کردن نمونه و برداشتن نمونه ۲۵۰ گرمی و آزمون به روش کروماتوگرافی روی صفحه نازک به ترتیب ۸۳، ۹ و ۸ درصد خطای آزمون آفلاتوکسین در بادام زمینی خام مشاهده می شود. در این راستا سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی سازمان خوار و بار و کشاورزی روش های علمی را برای ارزیابی و طراحی روش های نمونه برداری برای مواد غذایی درگیر تجارت بین المللی استفاده می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.