بررسی هوش تجاری و تاثیر آن بر بهبود عملکرد مدیریت نوسازی و بهسازی با تاکید بر بکارگیری مصالح و سازه های نوین (مطالعه موردی: وزارت راه و شهرسازی)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی هوش تجاری و تاثیر آن بر بهبود عملکرد مدیریت نوسازی و بهسازی با تاکید بر بکارگیری مصالح و سازه های نوین (مطالعه موردی: وزارت راه و شهرسازی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی هوش تجاری و تاثیر آن بر بهبود عملکرد مدیریت نوسازی و بهسازی با تاکید بر بکارگیری مصالح و سازه های نوین (مطالعه موردی: وزارت راه و شهرسازی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی هوش تجاری و تاثیر آن بر بهبود عملکرد مدیریت نوسازی و بهسازی با تاکید بر بکارگیری مصالح و سازه های نوین (مطالعه موردی: وزارت راه و شهرسازی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی هوش تجاری و تاثیر آن بر بهبود عملکرد مدیریت نوسازی و بهسازی با تاکید بر بکارگیری مصالح و سازه های نوین (مطالعه موردی: وزارت راه و شهرسازی) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در دنیای به شدت رقابتی امروز، مدیران ارشد و مدیران عمران مانند دیگر کسب و کارها برای پیشبرد اهداف خود نیازمند تکنیک ها و ابزارهای حمایتی و راهبردی هستند. این ابزارها در جهت اخذ تصمیم به موقع و سریع از میان انبوه داده ها و اطلاعات گوناگون برای ارایه محصول و خدمات منحصر بفرد کاربردهای فراوانی دارند. در حال حاضر استفاده از فناوری های نوین برای تولید و حمایت از مصالح جدید به عنوان جایگزینی بسیار مناسب بر مصالح سنتی در کشورها مطرح است و از آنجایی که کشور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی خاص و بالاخص قرار داشتن اکثر نقاط آن در مسیر کمربند زلزله، کمبود شدید مسکن، خرابی سریع جاده ها و رشد روزافزون جمعیت همراه است و همچنین وجود پهنه های عظیم بافت های فرسوده و بسیاری از مشکلات مرتبط با رشد و توسعه شهرها، کشور نیازمند این تحول است که با رفع معایب سازه های موجود و استفاده از مصالح بهینه شده که مقاومت فوق العاده در برابر زلزله و آتش سوزی و سایر حوادث غیر مترقبه دارد و عایق صوت، سرما، گرما و غیره است دست به اقدامات اصلاحی بزند؛ بنابراین در پژوهش حاضر با توجه به مولفه ها و تکنیک های هوش تجاری، به بررسی وضعیت هوش تجاری در وزارت راه و شهرسازی پرداخته شده است. هدف اصلی انطباق ابزارهای هوش تجاری در جهت هدایت سازمان (وزارتخانه) به منظور رسیدن به راهبردها و اهداف تعیین شده می باشد. روش پژوهش حاضر توصیفی- تحلیلی و ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه استاندارد هوش تجاری است. همچنین جامعه مورد بررسی و تعداد نمونه آماری، ۶۲ نفر از کارشناسان وزارت راه و شهرسازی است. نتایج به دست آمده نشان داد که اهمیت هوش تجاری در وزارتخانه مورد نظر بین متوسط تا خوب است و جنسیت افراد در میزان سنجش اهمیت هوش تجاری سازمان نقش نداشته اما متغیرهای سن، سابقه فعالیت و تحصیلات در میزان تمایل بکارگیری هوش تجاری در سازمان موثر است. بنابراین پیشنهاد می شود که به مولفه های هوش تجاری و ابزارهای مرتبط به آن در سازمان جهت افزایش بهره وری مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.