آسیب شناسی عدم استقبال از خدمات سامانه های پرداختی از قبیل تلفن همراه و ثابت در حوزه ی مخابرات استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آسیب شناسی عدم استقبال از خدمات سامانه های پرداختی از قبیل تلفن همراه و ثابت در حوزه ی مخابرات استان زنجان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آسیب شناسی عدم استقبال از خدمات سامانه های پرداختی از قبیل تلفن همراه و ثابت در حوزه ی مخابرات استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آسیب شناسی عدم استقبال از خدمات سامانه های پرداختی از قبیل تلفن همراه و ثابت در حوزه ی مخابرات استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آسیب شناسی عدم استقبال از خدمات سامانه های پرداختی از قبیل تلفن همراه و ثابت در حوزه ی مخابرات استان زنجان :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده مقاله:

پیشرفت فناوری ها و ابزارهای بی سیم در سال های اخیر فرصت جدیدی را برای ارایه خدمات نوین الکترونیکی بوجود آورده است. تحقیقات در سطح جهان نشان داده است که با وجود مزایای فراوانی که این شیوه خدمت برای مشتریان و موسسات ذینفع فراهم می کند از مقبولیت کافی در بین مشترکین برخوردار نیست و چندان مورد استقبال قرار نمی گیرد. بررسی عوامل تاثیر گذار بر عدم استقبال از خدمات پرداختی غیر حضوی از سوی مشتریان می تواند در حل این مسیله مفید واقع شود. از این رو پژوهش حاضر در حوزه ی خدمات پرداختی غیر حضوری مخابرات به عمل آمده است. در این پژوهش با استفاده از روش تحقیق همبستگی نمونه ای متشکل از ۳۷۰ نفر از مشترکین تلفن ثابت و همراه شرکت مخابرات استان زنجان مورد بررسی قرار گرفته اند. در این پژوهش متغیرهای نگرش نسبت به ابزارهای پرداختی و تمایل به استقبال از سامانه های پرداختی وابسته مستقل هستند. همچنین رفتار استفاده از سامانه های پرداختی را متغیر وابسته نهایی در نظر گرفتیم. سه متغیر ریسک پذیری فرد، کیفیت ابزار و دانش فرد در پذیرش ابزار در نظر گرفته شده که هر کدام از این متغیرها عامل هایی را می سنجند. برای آزمون فرضیه ها از روش حداقل مربعات جزیی و نرم افزار اسمارت پی ال اس نسخه ۲ استفاده شده است.۶ فرضیه اصلی مطرح شدند که نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها در سطح اطمینان ۹۵% نشان از تایید فرضیه ها دارد. در انتها پیشنهاداتی جهت تقویت فرضیه ها ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.