شدت تخریب جنگل در مناطق جلگه ای و پایین بند و مقایسه آن با جنگل های میان بند و بالا بند حوضه خزری در استان گیلان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شدت تخریب جنگل در مناطق جلگه ای و پایین بند و مقایسه آن با جنگل های میان بند و بالا بند حوضه خزری در استان گیلان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شدت تخریب جنگل در مناطق جلگه ای و پایین بند و مقایسه آن با جنگل های میان بند و بالا بند حوضه خزری در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شدت تخریب جنگل در مناطق جلگه ای و پایین بند و مقایسه آن با جنگل های میان بند و بالا بند حوضه خزری در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شدت تخریب جنگل در مناطق جلگه ای و پایین بند و مقایسه آن با جنگل های میان بند و بالا بند حوضه خزری در استان گیلان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مقاله حاضر عوامل تخریب جنگلها را با توجه به شرایط آب و هوایی استان از دو محور مورد بررسی قرار داده است؛ نخست بررسی عواملی نظیر افزایش دام، چرای طولانی، آتش سوزی، زراعت و … که بطور مستقیم در تخریب جنگلها موثر هستند و دیگری عوامل اقتصادی- اجتماعی که بطور غیر مستقیم می توانند در تخریب جنگلها تاثیر گذار باشند. در این بررسی ابتدا با استفاده از نقشه آب و هوایی پابو و همچنین به کمک نقشه های سیاسی و توپوگرافی و نیز اطلاعات موجود در اداره کل منابع طبیعی استان گیلان مناطق نمونه در هر منطقه آب و هوایی انتخاب گردیدند. جهت تعیین شدت تخریب در مناطق نمونه از اماربرداری منظم – تصادفی استفاده شد. در بخش بعدی ۱۴ مورد از عوامل مهم تخریب جنگلها به همراه بعضی از عوامل اقتصادی- اجتماعی تاثیر گذار بر پیکره جنگل با تنظیم و توزیع پرسشنامه بین بهره برداران و کارشناسان منابع طبیعی مورد ز عرصه و پرسشنامه ها مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که شدت تخریب در حوضه پایین خزری به مراتب بیشتر از حوضه بالای خزری است. مهمترین عوامل در مناطق پایین خزری توسعه باغات مثمره و غیر مثمره و در بالای خزری برداشت غیر قانونی چوب و چرای زودرسی شناخته شد. اطلاعات بدست آمده بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.