مقایسه اثر سالسیلیک اسید موجود در عصاره درخت بید، عسل و اکسین بر ریشه زایی قلمه ی شیشه شور


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر سالسیلیک اسید موجود در عصاره درخت بید، عسل و اکسین بر ریشه زایی قلمه ی شیشه شور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر سالسیلیک اسید موجود در عصاره درخت بید، عسل و اکسین بر ریشه زایی قلمه ی شیشه شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر سالسیلیک اسید موجود در عصاره درخت بید، عسل و اکسین بر ریشه زایی قلمه ی شیشه شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر سالسیلیک اسید موجود در عصاره درخت بید، عسل و اکسین بر ریشه زایی قلمه ی شیشه شور :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

برای تکثیر با قلمه برخی از گونه ها باید مسیری متفاوت را طی نمود در برخی از گونه ها و ارقام، ریشه زایی به آسانی صورت نگرفته و بهینه سازی شرایط جهت ریشه زایی ضرورت دارد لذا در این پژوهش استفاده از تیمارهای هورمونی جدید شامل بررسی اثر عصاره سالیسیلیک اسید و عسل در کنار هورمون با سابقه اکسین به همراه دیگر فاکتورها از جمله موقعیت قلمه در دو ارتفاع برداشت و قطر قلمه در دو اندازه بر روی گیاه شیشه شور در دو فصل انجام شد. این پژوهش در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کامل تصادفی اجرا شد. در این پژوهش هر تیمار شامل ۴ تکرار و هر تکرار در برگیرنده ۵ عدد قلمه بود.تیمارهای هورمونی به عنوان فاکتور اول و موقعیت قلمه در دو سطح ( ۵۰ درصد بالیی درخت و ۵۰ درصد پایینی درخت) به عنوان فاکتور دوم و دو فصل برداشت قلمه در زمستان و بهار به عنوان فاکتور سوم و دو قطر کمتر از نیم و بیش از نیم سانتمتر به عنوان فاکتور چهارم در نظر گرفته شد. برای تهیه محلول NAA با غلظت ۲۰۰۰ میلی گرم، مقادیر لازم از پودر آن (ساخت شرکت Sigma) را پس از توزین، با محلول ۵۰ درصد آب مقطر به حجم لازم رساندیم. عصاره سالیسیلیک اسید نیز از جوشاندن شاخساره های درخت بید تا مرحله تیره شدن رنگ عصاره محیا گردید. نتایج پژوهش نشان داد تیمار سالیسیلیک اسید روی قلمه های برداشت شده از فصل زمستان در پنجاه درصد پایینی درخت و قطر بیشتر از نیم سانتی متر بیشترین تاثیر را داشته است. در تمامی شاخص های مورد اندازگیری حداقل در سطح ۵% اختلاف معنی دار را شاهد بودیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.