بررسی تاثیر نرخ تغذیه و نوع محصول بر عملکرد مکانیسم سورتینگ مکانیکی در درجه بندی درست


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نرخ تغذیه و نوع محصول بر عملکرد مکانیسم سورتینگ مکانیکی در درجه بندی درست دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نرخ تغذیه و نوع محصول بر عملکرد مکانیسم سورتینگ مکانیکی در درجه بندی درست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نرخ تغذیه و نوع محصول بر عملکرد مکانیسم سورتینگ مکانیکی در درجه بندی درست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نرخ تغذیه و نوع محصول بر عملکرد مکانیسم سورتینگ مکانیکی در درجه بندی درست :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

درجه بندی میوه بر اساس اندازه متداول ترین روش در سورتینگ های محصولات باغی می باشد. بنابراین هدف از این تحقیق بررسی اثر دوعامل نرخ تغذیه ونوع محصول بر عملکرد مکانیسم سورتینک مکانیکی است. برای اجرای تحقیق بخش جداکننده یک مکانیسم سورتینگ در دانشاه محقق اردبیلی طراحی و ساخته شد. آزمایش بررسی سرعت در ۶ سطح سرعت و بر روی دو محصول سیب و کیوی انجام گرفت. نتایج نشان داد که دو فاکتور سرعت و نوع محصول به ترتیب اثر معنی داری بر دقت مکانیسم در سطح احتمال ۰۱/۰ و سطح احتمال ۰۵/۰ درصد دارد. چنانچه با افزایش سرعت، دقت مکانیسم کاهش یافت. همچنین با تغییر محصول از سیب به کیوی دقت مکانیسم کاهش یافت. اثر متقابل سرعت و نوع محصول معنی دار نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.