بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلز و سلولز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی لکتوباسیلوس های روده ماهی قزل آلی رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلز و سلولز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی لکتوباسیلوس های روده ماهی قزل آلی رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلز و سلولز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی لکتوباسیلوس های روده ماهی قزل آلی رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلز و سلولز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی لکتوباسیلوس های روده ماهی قزل آلی رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلز و سلولز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی لکتوباسیلوس های روده ماهی قزل آلی رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر به منظور بررسی اثر استفاده آنزیم های سلولز و آ لفاآمیلاز بر لکتوباسیلوس های روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به مدت ۸ هفته طراحی و اجرا گردید. در این راستا تعداد ۲۴۰ قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (میانگین وزنی ۴۷/۲±۳۳/۱۳) در قالب دو جیره ۲۰ درصد کربوهیدرات و ۳۰ درصد کربوهیدرات در هشت تیمار آزمایشی (به همراه سه تکرار) شامل تیمارهای (۱) تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی بدون آنزیم و کربوهیدرات ۲۰ درصد (گروه شاهد ۱)، (۲) تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلی گرم آنزیم آلفاآمیلاز و کربوهیدرات ۲۰ درصد (گروه شاهد ۱)، (۲) تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلی گرم آنزیم آلفا آمیلاز و کربوهیدرات ۲۰ درصد (۳) تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی ۵۰۰ میلی گرم سلولز و کربوهیدرات ۲۰ درصد (۴) تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵۰۰ میلی گرم مخلوط آنزیم ها ( ۱:۱ ) و کربوهیدرات ۳۰ درصد در ۲۴ مخزن فایبر گلاس (۱۰۰ لیتری) توزیع شد. غذادهی سه بار در روز و به میزان اشباع صورت گرفت. در انتهای دوره آزمایش از هر تکرار ۲ عدد ماهی به صورت تصادفی جهت سنجش لاکتوباسیلوس های، روده نمونه برداری شده. نتایج مربوط به لاکتوباسیلوس های روده نشان داد که میزان لاکتوباسیلوس های روده در تیمارهای مختلف معنی دار می باشد (P<0/05)، به طوری که بیشترین وکمترین میزان لاکتوباسیلوس های روده به ترتیب در تیمار مخلوط (۱:۱) کربوهیدات ۳۰ درصد و تیمار شاهد کربوهیدرات ۲۰ درصد مشاهده گردید، به طور کلی نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان داد که استفاده از آنزیم در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان موجب تغییر در جمعیت باکتریایی روده می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.