کاهش نویز نمک و فلفل در تصاویر با رویکرد بهینه سازی فیلتر ترکیبی مبتنی بر سیستم عصبی– فازی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاهش نویز نمک و فلفل در تصاویر با رویکرد بهینه سازی فیلتر ترکیبی مبتنی بر سیستم عصبی– فازی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاهش نویز نمک و فلفل در تصاویر با رویکرد بهینه سازی فیلتر ترکیبی مبتنی بر سیستم عصبی– فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش نویز نمک و فلفل در تصاویر با رویکرد بهینه سازی فیلتر ترکیبی مبتنی بر سیستم عصبی– فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاهش نویز نمک و فلفل در تصاویر با رویکرد بهینه سازی فیلتر ترکیبی مبتنی بر سیستم عصبی– فازی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

حذف نویز از تصاویر دیجیتال یکی از مهم ترین مسایل مورد بحث در پردازش تصویر می باشد. فیلترهای متداول نویز فلفل نمکی از قبیل فیلتر میانه استاندارد و سایر فیلترهای بر مبنای آن قادر به حذف نویز با چگالی زیاد نیستند و برای حذف نویز با چگالی پایین تر نیز لبه تصویر را تا حدودی از بین می برند. هدف از این تحقیق ارایه یک فیلتر موثر و کارآمد برای بهبود کاهش نویز در تصاویر بر پایه سیستم عصبی-فازی می-باشد. در روش پیشنهادی،از ترکیب سیستم عصبی- فازی با یک پس پردازنده جهت حذف سطوح خاکستری با تعداد تکرار زیاد استفاده شده است که عملکرد سیستم عصبی – فازی را به صورت قابل توجهی بهبود می بخشد. الگوریتم مبتنی بر مدل پیشنهادی برای حذف نویز در تصاویری که حاوی نویز نمک فلفلی می باشند به کار گرفته می شود. نتایج آزمایش ها نشان می دهد که روش پیشنهادی خصوصا برای تصاویری که حاوی خطوط و جزییات ریز هستند بهتر از سایر روش ها عمل می کند و قادر است علاوه بر حذف نویز، اطلاعات مفید تصویر از قبیل لبه را حفظ می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.