مدل سازی دگرگون یهای دیرینه آب و هوایی با استفاده از مدل فیزیکی کلان مقیاس آب و هوایی (MCM) (مطالعه موردی دریاچه ولشت)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی دگرگون یهای دیرینه آب و هوایی با استفاده از مدل فیزیکی کلان مقیاس آب و هوایی (MCM) (مطالعه موردی دریاچه ولشت) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی دگرگون یهای دیرینه آب و هوایی با استفاده از مدل فیزیکی کلان مقیاس آب و هوایی (MCM) (مطالعه موردی دریاچه ولشت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی دگرگون یهای دیرینه آب و هوایی با استفاده از مدل فیزیکی کلان مقیاس آب و هوایی (MCM) (مطالعه موردی دریاچه ولشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی دگرگون یهای دیرینه آب و هوایی با استفاده از مدل فیزیکی کلان مقیاس آب و هوایی (MCM) (مطالعه موردی دریاچه ولشت) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

مسیله شناخت شکل های ناشی از اثر آب وهوا و دگرگونی آن برای ژیومورفولوژیست ها اهمیت شایان توجهی دارد؛ زیرا آن ها می خواهند بدانند که شکل های موجود، تحت تاثیر چه شرایط آب و هوایی شکل گرفته اند و مهم تر آنکه می خواهند بدانند که چه تغییراتی را در پیش رو دارند که منتج از دگرگونی های آب و هوایی معاصر است (مقیمی). مدل سازی آب وهوای دیرینه در خصوص شکل شناسی زمین می تواند به دو جهت در یک رویکرد کلی مفید واقع شود؛ نخست مدت زمان بارش که می تواند قدرت جریان های سطحی را مشخص کند و دوم مدت زمانی که زمین در مقابل عناصر آب و هوایی مقاومت نشان می دهد که نقش دما و بارش در این خصوص چشمگیر است. لذا آشکارا پیداست که مدل سازی شرایط دیرینه آب وهوای زمین می تواند نقش کارسازی در برنامه ریز یهای آینده داشته باشد. مدل های آب وهوای کامپیوتری بینشی نوین را از شواهد گذشته و آینده آب و هوایی جهانی عرضه کرد هاند. شناخته شده ترین این مدل ها مدل های گردشی عمومی هواسپهر (GCMs) هستند که به پایش دگرگونی های آب و هوایی در سطح جهانی و یا قاره ایی می پردازند (هیگینز و مک فادن، ۲۰۰۹). این مدل ها با درک سازوکار واداشت آب و هوایی )همانند چرخه میلانکویج( دور ههای تابشی خورشید و تاثیر آن بر دما و بارش (مک دونالد و برایسون، ۲۰۱۰)، اندازه و توزیع ورقه های یخی (سوتو برلو و همکاران، ۲۰۱۲) و اندازه و توزیع توده های زمین ساختی در فواصل زمانی کلان مقیاس (معمولا بیش از ۱۰۰۰ سال) یک الگوی جامع از آب وهوای جهانی در این فواصل ارایه می دهند. مشهورترین این مدل ها که در سطح جهانی با داد ههای بسیاری کاربست شده اند، مدل فیزیکی کلان مقیاس آب و هوایی (MCMs) است.است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.