تحلیل آنومالی بین زمان حال وکواترنر و بازسازی شرایط اقلیمی گذشته با استفاده از شاخص های ژیومورفیک (مطالعه موردی: حوضه آبریز منشاد- یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل آنومالی بین زمان حال وکواترنر و بازسازی شرایط اقلیمی گذشته با استفاده از شاخص های ژیومورفیک (مطالعه موردی: حوضه آبریز منشاد- یزد) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل آنومالی بین زمان حال وکواترنر و بازسازی شرایط اقلیمی گذشته با استفاده از شاخص های ژیومورفیک (مطالعه موردی: حوضه آبریز منشاد- یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل آنومالی بین زمان حال وکواترنر و بازسازی شرایط اقلیمی گذشته با استفاده از شاخص های ژیومورفیک (مطالعه موردی: حوضه آبریز منشاد- یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل آنومالی بین زمان حال وکواترنر و بازسازی شرایط اقلیمی گذشته با استفاده از شاخص های ژیومورفیک (مطالعه موردی: حوضه آبریز منشاد- یزد) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

از جمله مسایل محیطی که توجه محققین را به خود جلب نموده است مساله تغییرات محیطی است و ژیومورفولوژی یکی از علومی است که اینگونه تغییرات را براساس شواهد ژیومورفیک دنبال می کند . شواهد نشان می دهد که در طول تاریخ زمین ، شرایط آب و هوایی بارها دستخوش تغییر و تحول کلی قرار گرفته و به دنبال آن شرایط جغرافیایی و از جمله ژیومورفیک نیز تغییر پیدا کرده است. (پدرامی، ۱۳۶۷). در واقع، بررسی آثار مورفولوژیکی یخبندانهای کواترنر ایران موضوعی است که علاقه بسیاری از محققین علوم زمین را برانگیخته و آنان را به تامل در این موضوع کشانده است. به طوریکه این تغییرات فرمهایی را در مدتی کوتاه یا در زمان طولانی بر چهره زمین تحمیل کرده اند که بررسی آنها در بازسازی و درک محیط های اقلیمی گذشته محققین را یاری میدهد (شریفی و فرح بخش ۱۳۶۱). با توجه به اینکه تحولات اقلیم بخصوص تحولات اقلیمی دوران چهارم، چهره زمین را به طور جدی دستخوش تغییر کرده است شناسایی و ردیابی آثار این تحولات مساله ای مهم برای ژیومورفولوژیست ها محسوب می شود . یکی از مهمترین شواهد تغییرات وتحولات اقلیمی دوران چهارم وجود آثار یخچال های طبیعی باقی مانده از این دوره است (رامشت و عبدی، ۱۳۹۱). شرایط اقلیمی دوران چهارم برای اولین بار از روی آثار مورفولوژیکی یخچال ها در اروپا شناخته شد و بعدها شواهد مربوط به این پدیده و نتایج دیگر آن در نقاط دیگر کره زمین مورد بررسی قرار گرفته است (المدرسی، ۳۰:۱۳۸۴).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.