بررسی اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر بهبهود جوانه زنی بذر استویا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر بهبهود جوانه زنی بذر استویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر بهبهود جوانه زنی بذر استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر بهبهود جوانه زنی بذر استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر بهبهود جوانه زنی بذر استویا :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

این آزمایش جهت بررسی عوامل تاثیرگذار بر درصد موفقیت جوانه زنی بذر استویا تحت تاثیر پرایمینگ های مختلف به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. بدین منظور بذرهای استویا با اتونول ۷۰ درصد به مدت ۳ دقیقه ضد عفونی و سپس ۳ بار با آب مقطر شستشو داده شد. سپس بذرها تحت تاثیر تیمارهای جیبرلیک اسید (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰ میلی گرم در لیتر)، نیترات پتاسیم (۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ میلی گرم در لیتر) و همچنین هاردنینگ، هیدرونرمال و هیدروپرایمینگ قرار گرفتند و در نهایت صفات سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، ارزش جوانه زنی، طول ریشه ها، وزن تر ریشه ها، وزن خشک ریشه ها مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیشترین درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و ارزش جوانه زنی و همچنین بیشترین وزن تر ووزن خشک و طول ریشه در ۴۸ ساعت اولیه پس از آزمایش و با تیمار ۲۰۰ میلی گرم در لیتر جیبرلیک اسید بدست آمد. ضمنا تیمارهای هاردنینگ و هیدرونرمال نتوانستند موجب جوانه زنی بذر استویا شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.