مقاله نگرش بر عیوب و نارسائیهای موجود در تولید و توزیع نان در کشور


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرش بر عیوب و نارسائیهای موجود در تولید و توزیع نان در کشور دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرش بر عیوب و نارسائیهای موجود در تولید و توزیع نان در کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرش بر عیوب و نارسائیهای موجود در تولید و توزیع نان در کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرش بر عیوب و نارسائیهای موجود در تولید و توزیع نان در کشور :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

امروزه نان به عنوان پر مصرف ترین ماده غذایی در ایران شناخته شده است و تولید و عرضه نان در کشور ازجنبه های بسیار ناهمگون است از آنجایی که نان غذای اصلی بسیاری از ساکنان کشور ما را تشکیل میدهد به همین دلیل کیفیت پخت نان و چگونگی مصرف آن در ساختار اقتصاد ملی ما نقشاساسی دارد. مهمترین نارسایی در زمینه تولید و توزیع نان وجود بیش از ۲۵ درصد ضایعات است عوامل متعددی در این زمینه موثرند که به مهمترین عوامل در این بخش اشارتی خواهیم داشت.
برای ریشه یابی مشکلات موجود در صنعت آرد سای باید از گندم و کیفیت آن آغاز کرد.
پایین بودن کیفیت آرد تولیدی از عوامل موثر در زمینه ضایعات است و ریشه این مشکل به پایین بودن کیفیت گندم های بومی ایران مرتبط است. بیشتر توده های گندم های بومی دارای ارزش نانوایی متوسط و ضعیف هستند و واریته های کمی ارزش نانوایی ممتاز و خوب دارند. البته عدم آگاهی کشاورزان به سطح تکنولوژی تولید، عدم ارتباط بینمتخصصین رشته های کشاورزی و کشاورزان، کمبود امکانات از قبیل نهاده ها (کود، سم) موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی بارندگی ناکافی و تثبیت قیمت گندم به منظور حمایت از مصرف کننده از عوامل موثر در این زمینه هستند. نباید فراموشش کرد که عدم تمایل زارعین به بهبود کیفیت گندم به دلیل اینکه سازمانغله برای انواع گندم نرخ واحدی تعیین می نماید و انیکه آسیابان نیز انگیزه و رقابت لازم را برای تولید آرد با کیفیت ندارد و گندم را با هر کیفیتی از سازمان غله دریافت می کنند از عواملی هستند که به این مشکلات دامن می زنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.