مقاله تاثیر مقادیر و منابع مختلف مواد آلی بر عملکرد محصول و خواص خاک در آذربایجان غربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر مقادیر و منابع مختلف مواد آلی بر عملکرد محصول و خواص خاک در آذربایجان غربی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر و منابع مختلف مواد آلی بر عملکرد محصول و خواص خاک در آذربایجان غربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر و منابع مختلف مواد آلی بر عملکرد محصول و خواص خاک در آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر و منابع مختلف مواد آلی بر عملکرد محصول و خواص خاک در آذربایجان غربی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
وجود مواد آلی با خصوصیات متفاوت حتی در مقادیر کم، می تواند اثرات مثبتی را در خواص فیزیکی و شیمیایی خاک اعمال نماید. در مناطق خشک و نیمه خشک جهان و از جمله ایران نه تنها برگشت مواد آلی کم است بلکه به علت فعالیت شدید میکر ارگانیسمها، تجزیه آن نیز سریع میباشد مقدار ماده آلی در بیش از ۶۰درصد خاکهای زیر کشت کشور کمتر از یک درصد و در بخش قابلتوجهی از آنها کمتر از نیم درصد است. در همین راستا استفاده از کودهای آلی یکی از مهمترین راههای حفظ بیلان کربن الی خاک و تامین غذای سالم برای انسان و دام است.
افزودن کود دامی به خاک همچنین باعث ایجاد بیلان مثبت نیتروژن، پتاسیم، و کلسیم در خاک گردیده است. تعدادی از محققین معتقدند که حاصلخیزی خاک را تنها با افزایش مواد آلی می توان بالا برد. با افزودن کودهای آلی فراهمی فسفر به وسیله مکانیزمهای مختلف افزایش می یابد. (۲و۴) . گندم و چغندر محصولات مهم در تناوبهای زراعی استان می باشد لذا استفاده از کودهای آلی در این تناوب ممکن است باعث بهبود وضعیت فیزیکی وشیمیایی خاکها شود. هدف از این مطالعه مقایسه تاثیر منابعی و مقادیر مختلف کودهای آلی بر خواص فیزیکوشیمیای خاک و عملکرد محصول در تناوب چغندر قند – گندم می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.