مقاله حمایت از مالکیت فکری یافته های پژوهشی در سازمانهای تحقیقاتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حمایت از مالکیت فکری یافته های پژوهشی در سازمانهای تحقیقاتی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حمایت از مالکیت فکری یافته های پژوهشی در سازمانهای تحقیقاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حمایت از مالکیت فکری یافته های پژوهشی در سازمانهای تحقیقاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حمایت از مالکیت فکری یافته های پژوهشی در سازمانهای تحقیقاتی :

تعداد صفحات:۲۶

چکیده:

توسعه تکنولوژی ، حقوق پدید آورندگان را درجهان امروز در معرض آسیبی جدی قرار داده و انتظار این است که قاون با ظرافت، راهکارهای تجاوز را کشف نموده و با جدیت از تضیع حقوق پدیدآورندگان جلوگیری نماید و آنان را در استیفایحقوق مادی و معنویشان یاری رساند. یکی از راه های حمایت از حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان ، واگذاری امتیاز یا لیسانی بهره برداری از پدیده های ایجاد شده می باشد . ایجاد و بهره برداری از دارایی معنوی به عنوان یکی از فعالیتهای دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی باید تابع مقررات و ضوابطی باشد و این علاوه بر مقررات کلی کشور است. گرچه دسترسی به مقررات مراکز تحقیقاتی خصوصی مشکل است ولی در اکثر دانشگاه ها مقرراتی تحت عنوان سیاست دارایی معنوی در دسترس عموم قرار دارد.
در این مقاله مطالعه موردی در خصوص برخی از دانشگاه های جهان صورت گرفته و قواعدبهره برداری از مالکیت های فکری وتقسیم منافع حاصله بین دانشگاه ها و محققین یا مخترعین و سایر اشخاصی که در تجاری سازی مالکیت فکری نقش موثری دارند مورد بررسی قرار می گیرد.
جهاددانشگاهی نیز به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی و تولید کننده عمده محصولات خلاق فکری نمی تواند نسبت به موضوع دارایی معنوی بی تفاوت باشد. حجم زیاد پروژه های انجام شده و تنوع فعالیتهای آن موجب ایجاد تعداد بسیار زیادی دارایی معنوی علمی، صنعتی، آموزشی و فرهنگی چه به صورت بالفعل و چه بصورت بالقوه شده و می شود. از این رو در این مقاله با توجه به بررسیهای انجام شده، الگویی برای حفظ حقوق مادی و معنوی تولیدات فکری با نگاه به حقوق سازمان وپدیدآورندگان ارائه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.