مقاله تحلیل اثرات سیاست قیمت‌گذاری آب آبیاری بر الگوی کشت و بهره‌وری مصرف آب (مطالعه موردی: دشت قروه- دهگلان در استان کردستان)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل اثرات سیاست قیمت‌گذاری آب آبیاری بر الگوی کشت و بهره‌وری مصرف آب (مطالعه موردی: دشت قروه- دهگلان در استان کردستان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل اثرات سیاست قیمت‌گذاری آب آبیاری بر الگوی کشت و بهره‌وری مصرف آب (مطالعه موردی: دشت قروه- دهگلان در استان کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل اثرات سیاست قیمت‌گذاری آب آبیاری بر الگوی کشت و بهره‌وری مصرف آب (مطالعه موردی: دشت قروه- دهگلان در استان کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل اثرات سیاست قیمت‌گذاری آب آبیاری بر الگوی کشت و بهره‌وری مصرف آب (مطالعه موردی: دشت قروه- دهگلان در استان کردستان) :

تعداد صفحات :۱۶

مطالعه حاضر به بررسی اثرات سیاست قیمت‌گذاری آب آبیاری بر الگوی کشت و بهره‌وری مصرف آب در منطقه دشت قروه-دهگلان در استان کردستان پرداخته­است. روش برنامه­ریزی ریاضی مثبت (PMP) و ماکزیمم آنتروپی (ME) برای تحلیل داده‌ها استفاده شد. تعداد ۳۶۰ مزرعه به‌عنوان نمونه از طریق روش نمونه­گیری تصادفی طبقه‌بندی ‌شده برای سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ انتخاب شد که داده‌های مورد نیاز از طریق مصاحبه و پرسشنامه جمع‌آوری گردید. برای تجزیه‌ و تحلیل اطلاعات تحقیق حاضر از بسته نرم­افزاری GAMS استفاده گردید. نتایج اعمال سیاست افزایش قیمت آب بر الگوی کشت نشان داد، سطح زیر کشت محصولات با نیاز آبی کم یا محصولات با درآمد بالا، افزایش می­یابد. همچنین نتایج بررسی سیاست قیمت‌گذاری آب بر شاخص­های بهره­وری مصرف آب (اشتغال به ازای واحد حجم آب، تولید به ازای واحد حجم آب و سود ناخالص به ازای واحد حجم آب) نشان داد که بهره­وری مصرف آب افزایش می‌یابد. لازم به ذکر است که اعمال این سیاست، شاخص­ سود خالص به ازای واحد حجم آب را در محصولات سیر، کلزا و پیاز افزایش و برای سایر محصولات کاهش می‌­دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.