مقاله نقش تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم در توسعه گردشگری (مطالعه موردی: استان مازندران)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نقش تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم در توسعه گردشگری (مطالعه موردی: استان مازندران) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم در توسعه گردشگری (مطالعه موردی: استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم در توسعه گردشگری (مطالعه موردی: استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم در توسعه گردشگری (مطالعه موردی: استان مازندران) :

تعداد صفحات :۲۶

امروزه گردشگری از آن نظر که اولاً موجبات آشنایی ملل مختلف جهان با دیگر فرهنگ­ها، اقوام، سرزمین­ها، گویش­ها و… را فراهم می­نماید و ثانیاً از نظر اقتصادی به عنوان یک منبع تأمین درآمد و ارز محسوب می­شود، اهمیت زیادی یافته است. یکی از زمینه­های توسعه گردشگری، جاذبه­های فرهنگی است که موجب شکل­گیری «گردشگری فرهنگی» می­شود. از جمله مهم­ترین زمینه­های شکل­گیری گردشگری فرهنگی می­توان به اماکن تاریخی، موزه­ها، معماری، فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه، نظیر موسیقی محلی، خوراک، پوشاک، صنایع­دستی و… اشاره کرد.
استان مازندران، علاوه بر برخورداری از جاذبه­های فراوان اکوتوریستی، با داشتن قدمت تاریخی و فرهنگ غنی خود از «جاذبه­های فرهنگی» نیز بی­نصیب نمانده است. وجود بی­شمار بقعه­ها، بناهای قدیمی و میادین در کنار فرهنگ و آداب و رسوم منحصر به فرد و مراسم خاص این استان، علاوه بر طبیعت­گردی موجب شکل­گیری «گردشگری فرهنگی» نیز در این استان شده است. این تحقیق به دنبال آن است تا ضمن شناخت زمینه­های تاریخی، فرهنگ و آداب و رسوم این استان، همچنین تعیین جایگاه جاذبه­های تاریخی و فرهنگی در توسعه گردشگری منطقه و نیز شناسایی و بیان مشکلات و موانع موجود، در ارتباط با بهره­گیری از این جاذبه­ها، راهکارهای لازم را برای بهره­برداری و بهبود توسعه گردشگری این استان ارائه نماید. روش این پژوهش، کتابخانه­ای و مطالعه اسناد و مدارک است. به علاوه، به منظور شناخت وضعیت و امکانات موجود در زمینه گردشگری، به خصوص در زمینه تاریخی و فرهنگی، به تکمیل پرسشنامه میدانی از گردشگران پرداخته شده است. نتایج اولیه یافته نشان می­دهد که درصد بسیار بالایی از گردشگران به علت عدم آشنایی با جاذبه­های تاریخی و فرهنگی استان مازندران، اغلب اقامتی چند ساعته در این استانرادارند. کمبود امکانات اقامتی، عدم اطلاع­رسانی و فقدان تفکر منسجم در تنظیم ساختار گردشگری این استان (طبیعت­گردی، گردشگری فرهنگی و فقدان زیرساخت­های لازم) از مشکلات گردشگری فرهنگی منطقه به شمار می­آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.