مقاله تجمع نیترات (NO3) و روشهای کاهش غلظت آن در سبزیجات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تجمع نیترات (NO3) و روشهای کاهش غلظت آن در سبزیجات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجمع نیترات (NO3) و روشهای کاهش غلظت آن در سبزیجات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجمع نیترات (NO3) و روشهای کاهش غلظت آن در سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجمع نیترات (NO3) و روشهای کاهش غلظت آن در سبزیجات :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
ازت معدنی به دو فرم نیترات یا آمونیوم جذب گیاه می گردد و در فرآیندهای فیزیولوژیکی گیاه شرکت می کند. از آنجاییکه نیترات یکی ازمواد سمی برای انسان شناخته شده است جذب زیادی و تجمع آن در قسمتهای خوراکی گیاهان به خصوص سبزیجات سلامتی انسانها و حتی دامها را تهدید می ناید. عوامل متعدد در تجمع این آنیون در گیاه نقش دارد که به طور خلاصه در این مقاله بررسی خواهد شد. طی ارزیابی که از غلظت نیترات در سبزیجات در پائیز ۱۳۸۳ در شهرستان تبریز صورت گرفت،غلظت نیترات درسبزیجات برگی مثل شاهی، مرزه و کرفس بالاتر از ۲۹۰۰ میلی گرم در کیلوگرم وزن تر گیاه، در سبزیجات غده ای مثل پیاز از همه بیشتر درحدود ۲۴۰۰ میلیگرم در کیلوگرم و سبزیجات میوه ای مثل لوبیابادمجان حدود ۲۷۰ میلیگرم در کیلوگرم بود.
در آزمایش دیگر به منظور کاهش نیترات در کاهو حدود یک هفته قبل از برداشت غلظت ازت در محلول غذایی کاسته شد و نتایج مشخص نمود که حداقل ۲ تا ۳ روز زمان لازم است تا غلظت نیترات در برگها ۵۰ درصد کاهش یابد. همچنین در آزمایش دیگر با فیلتر های رنگی مشخص گردید که فیلتر رنگ روشن و قرمز سبب کاهش نیترات در برگکاهو شدند . به طور کلی عوامل متعدد مثل شرایط محیطی، انتروژنی گیاه، گونه گیاهی، مقدار ازت درمحیط ریشه در غلظت نیترات در اندامهای هوایی موثر می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.