مقاله غنی سازی شیر با ویتامین و بررسی پایداری ویتامین و ویژگی های حسی شیر در شرایط مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غنی سازی شیر با ویتامین و بررسی پایداری ویتامین و ویژگی های حسی شیر در شرایط مختلف دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غنی سازی شیر با ویتامین و بررسی پایداری ویتامین و ویژگی های حسی شیر در شرایط مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی شیر با ویتامین و بررسی پایداری ویتامین و ویژگی های حسی شیر در شرایط مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غنی سازی شیر با ویتامین و بررسی پایداری ویتامین و ویژگی های حسی شیر در شرایط مختلف :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
ارزش تغذیه ای ویتامین و نقش آن در تضمین سلامت بشر غیر قابل انکار است و کمبود آن در دنیا و کشور ما همیشه وجود داشته، بطوریکه دولتها در همه دنیا عظمت و جدیت مساله کمبود ویتامین را درک کرده و حمایت خود را برای غلبه بر آن اعلام کرده اند.
برای جلوگیری یا کنترل کمبود ویتامین بطور عمده دو استراتژی مهم وجود دارد:
الف . افزایش مستقیم درجذب ویتامین به وسیله تغییر در رژیم غذایی با استفاده از غذاهای طبیعی ، غذاهای غنی شده و یا مکمل ها.
ب. آموزش تغذیه ای ویژه ویتامین از طریق سیستم های اطلاع رسانی
طبق برآورد هزینه ای انجام شده در گواتمالا پس از مقایسه سه روش غنی سازی شکر با ویتامین، استفاده از کپسول های ویتامین و آموزش تغذیه برای افراد با خطر بالای کمبود ویتامین، هزینه استفاده از شکر غنی شده ۰/۹۸، کپسول ۱/۸۶ و آموزش تغذیه ۴/۱۶ برآورد گردید.
پس از غنی سازی می تواند یک راه اقتصادی، آسان، موثر و مستقیم و مورد پذیرش جامعه برای تصحیح کمبود ویتامین و دیگر ریز مغذی ها باشد.
ویتامین اولین ویتامین شناخته شده محلول در چربی است که نقش های اساسی در بینایی، رشد و نگهداری بافت پوششی ، ایمنی و همچنین ترمیم بافتها دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.