مقاله پارامترهای سینتیکی جذب نیترات بوسیله ریشه سیب زمینی در سه زمان از رشد گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پارامترهای سینتیکی جذب نیترات بوسیله ریشه سیب زمینی در سه زمان از رشد گیاه دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پارامترهای سینتیکی جذب نیترات بوسیله ریشه سیب زمینی در سه زمان از رشد گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پارامترهای سینتیکی جذب نیترات بوسیله ریشه سیب زمینی در سه زمان از رشد گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پارامترهای سینتیکی جذب نیترات بوسیله ریشه سیب زمینی در سه زمان از رشد گیاه :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

ویژگی های مرفولوژیکی ریشه از جمله مهمترین عوامل موثر بر جذب نیتروژن درگیاهان محسوب می شوند. بطور کلی این ویژگی ها عبارتند از حداکثر سرعت جذب، ضریب ثابت میخائلیس – منتن و حداقل غلظت قابل جذب؛ که با تعیین رابطه سینتیکی جذب نیتروژن بوسیله ریشه قابل بررسی می باشند. از آنجایی که حداکثر سرعت جذب نیترات بوسیله ریشه در بیشتر گیاهان علفی در غلظت های کمتر از ۱۰۰ میکرومولار نیترات صورت می گیرد و با توجه به بالاتر بودنغلظت نیترات محلول خاک از این حد، گیاهان قادرند تا زمانی که تقریبا کل نیترات ازخاک تخلیه شود آن را با حداکثر سرعت از خاک جذب نمایند[۱]. بنابراین Imax مهمترین عامل فیزیولوژیکی در جذب نیتروژن است که ثابت نموده و به عواملی همچون گونه گیاهی، رقم، سن گیاه، شرایط رشد و سطح تغذیه ای گیاه از نظر نیتروژن بستگی دارد [۴]. در سیب زمینی علی رغم نیاز بالا به نیتروژن و اهمیت کارایی جذب نیتروژن، هیچگونه اطلاعاتی در رابطه با ویژگی های سینتیکی جذب نیترات وجود ندارد. لذا این پژوهش با هدف تعیین ویژگی های سینتیکی جذب نیترات در سیب زمینی و مقایسه آن بین رقم ها وزمان های مختلف رشد گیاه صورت گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.