مقاله تاثیر چند نوع ورمی کمپوست بر برخی از پارامترهای رشد نهال پسته


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر چند نوع ورمی کمپوست بر برخی از پارامترهای رشد نهال پسته دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر چند نوع ورمی کمپوست بر برخی از پارامترهای رشد نهال پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر چند نوع ورمی کمپوست بر برخی از پارامترهای رشد نهال پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر چند نوع ورمی کمپوست بر برخی از پارامترهای رشد نهال پسته :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

کمپوست و ورمی کمپوست سازی یک روش موثر برای بازیافت ضایعات آلی می باشد. این ضایعات در سطح وسیعی باعث آلودگی محیط زیست و آبهای زیر زمینی می گردند. ضایعات آلی علاوه بر اینکه سطح وسیعی از زمین را اشغال می کنند آمونیاک و بوهای نامطبوع حاصل از آنها موجبات آلودگی هوا را فراهم می سازد.آنها همچنین می توانند باعث آلودگی آبهای زیر زمینی شده و سلامت انسان را به مخاطره بیاندازند[۶]. ضایعاتآلی را به ندرت می توان به طور مستقیم در خاک استفاده نمود زیرا این کار ممکن است به طور جدی به حاصلخیزی خاک لطمه واردکند [۲]. از جمله عوارض مصرف مستقیم آنها می توان به متوقف شدن نیتروژن و فیتوتوکسیستی اشاره نمود [۵]. ضایعات جامد ممکن است با کمپوست و ورمی کمپوست سازی به مواد مفید تبدیلگردند. [۴]. در فرایند ورمی کمپوست سازی ضایعات آلی به مواد متعادلی تبدیل میشوند که می توانند به عنوان یک منبع نسبتا خشک و بی بو که موثرتر و سالم تر از مواد آلی تازه برای حاصلخیزی خاک هستند،مورد استفاده قرار گیرند [۳].
در روش های قدیمی کمپوست سازی، تسریع بیولوژیکی اکسیداسیون مواد آلی شامل یک مرحله دمایی (۴۵ تا۶۵ درجه سانتیگراد) است که طی آن میکروارگانیسم ها حرارت، دی اکسید کربن و آب آزاد می نمایند [۴]. اخیرا محققان برای متعادل سازی ضایعات آلی به نتایج جالب تری رسیده اند و از فرایندهایی استفاده می کنند که به مرحله دمایی نیاز ندارند، استفاده ار کرم خاکی برای شکستن و متعادل کردن ضایعات آلی نیاز به مرحله دمایی ندارد [۳]. ورمی کمپوست سازی یک فرایند بیواکسیداسیون و متعادل سازی مواد آلی است که شامل فعالیت مشترک کرهای خاکی و باکتریهاستو به مرحله دمایی نیاز ندارد، دراین روش از کرم های خاکی به عنوان عاملی برای زیر و رو کردن، تجزیه و هوادهی مواد آلی استفاده میشود [۴]. در مطالعات مختلف اثر سودمند ورمی کمپوست به عنوان یک محیط کشت گلدانی و گلخانه ای بر روی رشد گیاهان مختلف مشخص گردیده است، در یک بررسی بذور گل همیشه بهار را در محیطهای کشت حاوی ۱۰ و ۲۰% ورمی کمپوست حاصل از کود خوک و ۱۰% ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی کشت نمودند و به این نتیجه رسیدند که گیاهان کشت شده در تیمارهای حاوی سطوح مختلف ورمی کمپوست نسبت به خاک (شاهد) و شاهد / کمپوست کلروفیل بیشتری داشتند، سه هفته بعد از جوانه زنی با اندازه گیری وزن خشک بخش هوایی مشخص گردید که این فاکتور در گیاهان رشد کرده و در محیطهای کشت حاوی ورمی کمپوست بیشتر ازگیاهان رشد کرده در شاهد بود [۳]. بنابراین باکمک گرفتن ازورمی کمپوست به عنوان یک محیط کشت می توان علاوه بر بازیافت مواد و کمک بهپاکسازی محیط زیست، رشد بیشتر و بهتر گیاهان را تضمین نمود. هدف از این تحقیقمقایسه تاثیر ورمی کمپوست های مختلف به عنوانمحیط کشت گلدانی بر رشد گیاه پسته و تعیین بهترین سطح ورمی کمپوست در مخلوط یا به عبارت دیگر نسبت اختلاط ورمی کمپوست و خاک در محیط کشت گلدانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.