مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم و گوگرد بر میزان روغن، پروتئین و برخی از شاخص های رشد در دو رقم آفتابگردان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم و گوگرد بر میزان روغن، پروتئین و برخی از شاخص های رشد در دو رقم آفتابگردان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم و گوگرد بر میزان روغن، پروتئین و برخی از شاخص های رشد در دو رقم آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم و گوگرد بر میزان روغن، پروتئین و برخی از شاخص های رشد در دو رقم آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم و گوگرد بر میزان روغن، پروتئین و برخی از شاخص های رشد در دو رقم آفتابگردان :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

پتاسیم نه تنها از نظر مقدار موجود در بافت های گیاهی بلکه از نظر وظائف فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی مهمترین کاتیون است(۲). نقش کلیدی دیگر پتاسیم وابستگی بیشتر از ۵۰ آنزیم بدان می باشد که یا بطور کامل به پتاسیم وابسته اند و یا به وسیله آن تحریک می شوند. پتاسیم در سطوح گوناگون علاوه بر تاثیر در فتوسنتز گیاهان عالی در ساختن پروتئین گیاهان عالی نیز لازم و ضروری است (۱). برخی از محققین (۷) با مصرف کودهای پتاسه افزایش معنی داری را در عملکرد و روغن دانه آفتابگردان اندازه گیری نمودند و این افزایش در حالت تقسیط بالاترین بود. همچنین کاربرد ۱۳۵ کیلوگرم اکسید پتاسیم در هکتار افزایش عملکرد دانه و وزن هزار دانه را موجب شد (۳). ضمنا با افزایش مصرف گوگرد میزان پروتئین و روغن افزایش یافت(۴و۸) وبا کاربرد ۴۰ کیلوگرم گوگرد در هکتار حداکثر میزان تولید بدست آمد (۵و۶).اما در تحقیقی دیگر مصرف گوگرد تاثیری بر عملکرد و اجزای عملکرد نداشت ولی مصرف گوگرد همراه با منیزیم باعث افزایش عملکرد گردید و درصد روغن دانه را بطرز معنی داری افزایش داد (۴). هدف از این تحقیق بررسی تاثیر سطوح مختلف پتاسیم و گوگرد بر برخی شاخص های رشد و عملکرد بویژه درصد روغن و پروتئین دانه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.