مقاله بررسی تاثیر سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
سیلیسیم (Si) به عنوان یک عنصر مفید برای گیاهان عالی شناخته شده است که موجب کاهش تبخیر و تعرق، افزایش مقاومت گیاهان به بیماریها و آفات و تنش های محیطی می شود. این عنصر باعث افزایش کارآیی جذب نور و درنتیجه تحریک وتشدید فتوسنتز و در نهایت افزایش تولید محصول می گردد. همچنین سیلیسیم موجب کاهش اثر سمی یونهای آلومینیوم ، آهن و منگنز ، افزایش راندمان مصرف آب و افزایش مقاومت به شوری می شود. هدف از انجام این تحقیق این بود که با اعمال سطوح مختلف کود محتوی Si در یک آزمایش مزرعه ای تاثیر این عنصر بر عملکرد و میزان پروتئین گندم مورد بررسی قرار می گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.