مقاله اندازه‌گیری فاکتور پراکندگی کولیماتور برای میدان‌های فوتونی با استفاده از فیلم گاف‌ کرومیک EBT2 و اتاقک یونش


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اندازه‌گیری فاکتور پراکندگی کولیماتور برای میدان‌های فوتونی با استفاده از فیلم گاف‌ کرومیک EBT2 و اتاقک یونش دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه‌گیری فاکتور پراکندگی کولیماتور برای میدان‌های فوتونی با استفاده از فیلم گاف‌ کرومیک EBT2 و اتاقک یونش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه‌گیری فاکتور پراکندگی کولیماتور برای میدان‌های فوتونی با استفاده از فیلم گاف‌ کرومیک EBT2 و اتاقک یونش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه‌گیری فاکتور پراکندگی کولیماتور برای میدان‌های فوتونی با استفاده از فیلم گاف‌ کرومیک EBT2 و اتاقک یونش :

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: در رادیوتراپی اندازه­گیری فاکتور پراکندگی کولیماتور(Sc)، یکی از پارامترهای ورودی برای راه­اندازی سیستم­های طراحی درمان و مدل­سازی پرتو است. هدف از این مطالعه اندازه­گیری Sc و طراحی مینی­فانتوم مناسب برای دزیمتری با فیلم گاف­کرومیک EBT2 می­باشد.
روش بررسی: فاکتور خروجی در هوا برای شتاب­دهنده خطی زیمنس پریموس پلاس با پرتو­های فوتونی ۶MV برای میدان­های مربعی به ضلع ۴,۶,۸,۱۰,۱۵, ۲۰cm که تحت تابش ۲۰۰MU قرار گرفته بودند، اندازه گیری شد. اندازه گیری‌ها با استفاده از فیلم EBT2 و اتاقک یونش فارمر ۰/۶cc انجام و نتایج با گزارش TG74 ارائه شده توسط AAPM مقایسه شد. برای حفظ تعادل جانبی الکترون و حذف اثر آلودگی الکترونی، دو Top از جنس آب و سروبند برای فیلم دوزیمتری طراحی و یک سرپوش انباشت دوز پلی­ا­ستایرن برای اتاقک فارمر استفاده شد.
یافته­ها: فاکتور خروجی با افزایش ابعاد میدان افزایش می­یابد و افزایش در Top سروبندی کمتر از آب و دوزیمتر فارمر است. در مقایسه ای که با نتایج گزارش TG74 انجام شد، نتایج دزیمتری فیلم با Top آب و اتاقک فارمر به ترتیب دارای میانگین درصد اختلاف در حد ۰/۳۵ و ۰/۶۸ بودند و این در حالی است که برای فیلم دزیمتری با Top سروبندی درصد اختلاف برابر با ۱/۴۸ بدست آمد.
نتیجه­گیری: فیلم EBT2 با مینی­فانتوم­ ساخته شده از آب جایگزین خوبی برای اتاقک یونش بعنوان یک دوزیمتر استاندارد می باشد بخصوص که فیلم را می توان برای گستره وسیع­تری از میدان­های تابشی، به­ویژه میدا­های کوچک مورداستفاده قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.