مقاله آیا شیوع گلومرولو اسکلروزیس‌فوکال‌ و سگمنتال در استان خوزستان در حال افزایش است؟


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آیا شیوع گلومرولو اسکلروزیس‌فوکال‌ و سگمنتال در استان خوزستان در حال افزایش است؟ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیا شیوع گلومرولو اسکلروزیس‌فوکال‌ و سگمنتال در استان خوزستان در حال افزایش است؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیا شیوع گلومرولو اسکلروزیس‌فوکال‌ و سگمنتال در استان خوزستان در حال افزایش است؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیا شیوع گلومرولو اسکلروزیس‌فوکال‌ و سگمنتال در استان خوزستان در حال افزایش است؟ :

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: شواهدی وجود دارد که گلومرولو اسکلروزیس­فوکال و سگمنتال به یکی از دلایل مهم ایجاد سندرم نفروتیک اولیه در امریکا و بسیاری از کشورهای دیگر تبدیل شده است و هدف از این مطالعه بررسی این موضوع در استان خوزستان می­باشد.
روش بررسی: در یک مطالعه مقطعی و آینده­نگر، همه بیماران بزرگسال مبتلا به سندرم نفروتیک اولیه ارجاع شده به بیمارستان امام خمینی(ره) شهر اهواز مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه­برداری از کلیه، توسط نفرولوزیست انجام ­شد و نمونه­ها با میکروسکوپ نوری مورد بررسی قرار ­گرفت.
یافته­ها: ۱۴۸ بیمار (۸۳ مرد و ۶۵ زن) با سن متوسط ۳۳ ± 51 سال وارد مطالعه شدند. متوسط کراتینین سرم و دفع ادراری پروتئین به­ترتیب mg/dl 39/1 و ۶۴۵۰ میلی­گرم در روز بود. شایع­ترین یافته، گلومرولواسکلروز فوکال و سگمنتال(FSGS) (10/33 درصد) ۴۹ بیمار و پس از آن گلومرولونفریت ممبرانوس(MGN) (37/28 درصد) ۴۲ بیمار، بیماری با تغییرات ناچیز (MCD) (16/12 درصد) ۱۸ بیمار، گلومرولونفریت ممبرانو پرولیفراتیو(MPGN) (78/8 درصد) ۱۳ بیمار، IgA نفروپاتی(۷۵/۶ درصد) ۱۰ بیمار، گلومرولونفریت فوکال و سگمنتال(FSGN) (05/4 درصد) ۶ بیمار، گلومرولونفریت مزانژیال پرولیفراتیو، (۳۷/۳ درصد) ۵ بیمار و گلومرولونفریت پرولیفراتیو منتشر(DPGN) (37/3 درصد) ۵ بیمار بودند.
نتیجه­گیری: مشابه با بسیاری از کشورهای دیگر، FSGS شایع­ترین علت سندرم نفروتیک اولیه در بیماران بزرگسال استان خوزستان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.