مقاله مقایس? کیفیت تشخیصی ساختارهای آناتومیک و کیفیت کلی تصویر با استفاده از روش-های مختلف پردازش تصاویر پزشکی در رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال مستقیم


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? کیفیت تشخیصی ساختارهای آناتومیک و کیفیت کلی تصویر با استفاده از روش-های مختلف پردازش تصاویر پزشکی در رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال مستقیم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? کیفیت تشخیصی ساختارهای آناتومیک و کیفیت کلی تصویر با استفاده از روش-های مختلف پردازش تصاویر پزشکی در رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال مستقیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? کیفیت تشخیصی ساختارهای آناتومیک و کیفیت کلی تصویر با استفاده از روش-های مختلف پردازش تصاویر پزشکی در رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال مستقیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? کیفیت تشخیصی ساختارهای آناتومیک و کیفیت کلی تصویر با استفاده از روش-های مختلف پردازش تصاویر پزشکی در رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال مستقیم :

تعداد صفحات :۲۱

زمینه و هدف: امروزه، اغلب سیستم­های تصویربرداری دیجیتال انواع مختلفی از تکنیک­های پردازش تصویر را در دسترس قرار می­دهند. هدف از این مطالع کلینیکی بررسی تأثیر روش­های مختلف پردازش تصویر بر روی کیفیت تشخیصی لندمارک­های آناتومیک مهم و کیفیت کلی تصویر در رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال مستقیم می­باشد.
روش بررسی: رادیوگرافی­های پانورامیک به دست آمده از ۴۵ بیمار با روش­های پردازش Shadow، Sharpen ،Sigmoidal،Exponential ، Negative، ۳D Embossed و به شکل پردازش نشده توسط ۴ مشاهده­گر بررسی شدند. مشاهده­گرها به کیفیت تشخیصی لندمارک­های آناتومیک کف سینوس ماگزیلاری، فضای لیگامان پریودنتال، کورتکس تحتانی مندیبل، DEJ، فضای کانال دندانی، الگوی ترابکولیشن استخوان، حدود فوقانی و تحتانی کانال مندیبولر و کیفیت کلی تصویر امتیاز دادند. نتایج توسط آزمون­های آماری فریدمن و ویلکاکسون بررسی شدند.
یافته­ها: بهترین کیفیت تشخیصی برای تمام لندمارک­های آناتومیک و کیفیت کلی تصویر توسط روش پردازش شارپن (Sharpen) به دست آمد. دومین رتبه پس از آن برای لندمارک­های کف سینوس ماگزیلاری، فضای کانال دندانی و DEJ مربوط به روش Negative و برای کیفیت کلی تصویر، حدود فوقانی و تحتانی کانال مندیبولر، فضای لیگامان پریودنتال، کورتکس تحتانی مندیبل و الگوی ترابکولیشن استخوان روش بدون پردازش بود.
نتیجه­گیری: برای مشاهد لندمارک­های آناتومیک مورد مطالعه و کیفیت کلی تصویر با بیشترین کیفیت، از پردازش تصاویر با روش شارپن می­توان بهره گرفت. روش­های پردازش تصویر باید با توجه به نوع لندمارک آناتومیک مورد مطالعه انتخاب گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.