مقاله بررسی نفروپاتی ناشی از تزریق ماد? حاجب به دنبال آنژیوگرافی در کودکان مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلبی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نفروپاتی ناشی از تزریق ماد? حاجب به دنبال آنژیوگرافی در کودکان مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلبی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نفروپاتی ناشی از تزریق ماد? حاجب به دنبال آنژیوگرافی در کودکان مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نفروپاتی ناشی از تزریق ماد? حاجب به دنبال آنژیوگرافی در کودکان مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نفروپاتی ناشی از تزریق ماد? حاجب به دنبال آنژیوگرافی در کودکان مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلبی :

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: استفاده از ماد حاجب در تصویربرداری، کلیه­ها را در معرض آسیب قرار داده که به آن نفروپاتی ناشی از کنتراست یاContrast-Induced Nephropathy (CIN) گفته می‌شود. این اصطلاح زمانی به­کار برده می‌شود که افزایش کراتینین سرم بیش از ۲۵% از سطح پایه یا بیش از ۵/۰ میلی­گرم در دسی­لیتر طی ۳-۲ روز بعد از تجویز کنتراست، بدون حضور بیماری­های دیگر کلیوی رخ دهد. بروز CIN در جمعیت بزرگ‌سالانی که آنژیوگرافی قلبی شده­اند، حدود ۲۰-۱۰% است، ولی مطالعات در این زمینه در کودکان بسیار محدود است. هدف از این مطالعه بررسی بروز این عارضه در کودکان مبتلا به بیماری مادرزادی قلبی بود.
روش بررسی: در این مطالعه یک‌صد کودک مبتلا به بیماری مادرزادی قلبی که بین سال‌های ۹۱-۹۰ تحت آنژیوگرافی قرار گرفته بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. برای این منظور ازت اور خونBlood Urea Nitrogen (BUN) ، کراتینین سرم Creatinine (Cr)، سدیم Sodium(Na) و پتاسیم Potassium(K)خون بیماران روز قبل از آنژیوگرافی و سپس ۲۴ و ۷۲ ساعت پس از آنژیوگرافی اندازه­گیری شد و یافته­ها مورد بررسی قرار گرفت.
یافته­ها: بیست‌وچهار بیمار (۲۴%) از این بیماران افزایش کراتینین سرمی بیش از ۲۵% نسبت به روز قبل از آنژیوگرافی داشتند. افزایش BUN در بیماران مبتلا به CIN از mg/dl 04/12 قبل از آنژیوگرافی به mg/dl 6/13 در ۲۴ ساعت بعد و ۸۸/۱۳ mg/dl در ۷۲ ساعت پس از آنژیوگرافی (۰۲۲/0P=) ملاحظه شد.
نتیجه­گیری: نتایج این مطالعه نشان می­دهد که ایجادCIN در کودکانی که مورد آنژیوگرافی قرار می‌گیرند، نسبتاً بالا است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.