مقاله اثر عصاره آبی و متانولی ریزوم گیاه سعد (Cyperus Rotundus)بر میزان ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش سفید کوچک نر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر عصاره آبی و متانولی ریزوم گیاه سعد (Cyperus Rotundus)بر میزان ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش سفید کوچک نر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره آبی و متانولی ریزوم گیاه سعد (Cyperus Rotundus)بر میزان ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش سفید کوچک نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره آبی و متانولی ریزوم گیاه سعد (Cyperus Rotundus)بر میزان ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش سفید کوچک نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره آبی و متانولی ریزوم گیاه سعد (Cyperus Rotundus)بر میزان ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش سفید کوچک نر :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: با توجه به استفاده طب سنتی از ریزوم گیاه سعد بعنوان کاهنده قند خون، هدف از این مطالعه، بررسی اثر این گیاه بر میزان ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جداشده موش نر بود.
روش بررسی: مطالعه تجربی حاضر روی ۹۰ سر موش نر بالغ، نژاد Nmari (25-20گرم) صورت گرفت. جزایر لانگرهانس موش­های سالم، به روش هضم توسط کلاژناز جداسازی گردید. سپس عصاره آبی و متانولی این گیاه با غلظت­های ۰۵/۰، ۱/۰ و ۱% و نیز گلیبوراید با غلظت­های ۱و ۱۰ میکرومولار در محیط کشت حاوی غلظت­های مختلف گلوکز (mM8/2،۶/۵ و۷/۱۶) بر روی جزایر، اثر داده شد. ترشح انسولین از جزایر در یک سیستم انکوباسیون، ارزیابی گردید و میزان انسولین ترشح شده توسط کیت الایزا اندازه­گیری شد. داده‌ها با استفاده از SPSS 14 و از آزمون آماری آنالیز واریانس استفاده شد.
یافته‌ها: ترشح انسولین در حضور غلظت mM7/16گلوکز نسبت به غلظت ۸/۲ بطور معنی­داری افزایش یافت (۰۵/۰>p) در حضور غلظت mM8/2و۶/۵گلوکز، گلیبورید (µM10) توانست بطور معنی­داری ترشح انسولین را افزایش دهد (۰۰۱/۰>p).عصاره آبی (۰۵/۰و۱/۰%) در حضور گلوکز mM8/2 (001/0>p) و۶/۵ (۰۵/۰>p)افزایش معنی­داری در ترشح انسولین ایجاد کرد اما در حضور گلوکز بالا کاهش معنی­دار در ترشح انسولین ایجاد کرد. همچنین نتایج نشان داد، عصاره متانولی نتوانست میزان ترشح انسولین را بطور معنی­داری افزایش دهد.
نتیجه‌گیری: نتایج این مطالعه نشانگر اثرات مفید دوزهای پایین­تر عصاره آبی در افزایش ترشح انسولین از جزایر می­باشد. احتمالا گیاه سعد از طریق اثر بر جزایر و افزایش ترشح انسولین البته در دوزهای پائین، می­تواند در درمان دیابت موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.