مقاله شناسایی ژنهای pap، fim، sfa وafa در سویه های اشریشیا کلی جدا شده از بیماران مبتلا به عفونت ادراری در کرمان به روش PCRچند گانه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی ژنهای pap، fim، sfa وafa در سویه های اشریشیا کلی جدا شده از بیماران مبتلا به عفونت ادراری در کرمان به روش PCRچند گانه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ژنهای pap، fim، sfa وafa در سویه های اشریشیا کلی جدا شده از بیماران مبتلا به عفونت ادراری در کرمان به روش PCRچند گانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ژنهای pap، fim، sfa وafa در سویه های اشریشیا کلی جدا شده از بیماران مبتلا به عفونت ادراری در کرمان به روش PCRچند گانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ژنهای pap، fim، sfa وafa در سویه های اشریشیا کلی جدا شده از بیماران مبتلا به عفونت ادراری در کرمان به روش PCRچند گانه :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: عفونت دستگاه ادراری دومین عامل شایع عفونت در بدن انسان می باشد. در میان عوامل عفونت دستگاه ادراری اشریشیاکلی شایع ترین باکتری عامل عفونت ادراری در هر دو جنس می باشد.
روش بررسی: در این بررسی ۲۰۰ نمونه ی ادراری جهت شناسایی اشریشیاکلی کشت داده شد. جدایه­ها بر اساس آزمایش­های بیوشیمیایی استاندارد تشخیص داده شد و DNA استخراج شده از جدایه‌های تأیید شده به منظور تعیین ژن‌های papEF، fimH ، afaBC وsfa/focDE به روش Multiplex-PCR (Multiplex-polymerase chain reaction) مورد بررسی قرار گرفت.
یافته­ها: در مجموع، از ۱۱۰ جدایه ی اشریشیاکلی از نمونه­های ادراری کشت داده شده شناسایی گردید. بررسی ژنوتیپی ژن­های حدت نشان داد که ۵/۴۲ درصد از جدایه­ها حداقل یکی از ۴ ژن حدت را دارا بودند. ژن papEF با ۸۱/۲۱ درصد بیشترین فراوانی و ژن های sfa/focDE و fimH به ترتیب ۵۴/۴ و ۷۷/۲ و ژن afaBC (81/1 درصد) کمترین درصد فراوانی داشتند. ۳۲ جدایه (معادل ۰۹/۲۹ درصد) واجد هر دو ژن papEF و afaBC بودند.
نتیجه­گیری: عفونت های‎ ‎دستگاه‎ ‎ادراری، از‎ ‎نگرانی­های‎ ‎بهداشتی‎ ‎گسترده‎ ‎ایی‎ ‎محسوب‎ ‎می‎ ‎شود‎ ‎که‎ ‎منطبق‎ ‎بر‎ ‎مناطق‎ ‎جغرافیایی متفاوت‎ ‎‏‏می‎ ‎باشد.‏‎ ‎علت تفاوت نتایج با سایر مطالعات می­تواند به دلیل تفاوت مناطق جداسازی نمونه­ها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.