مقاله ارتباط یافته‌های سنتی‌گرافی کلیه با یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به عفونت تب‌دار مجاری ادراری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارتباط یافته‌های سنتی‌گرافی کلیه با یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به عفونت تب‌دار مجاری ادراری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط یافته‌های سنتی‌گرافی کلیه با یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به عفونت تب‌دار مجاری ادراری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط یافته‌های سنتی‌گرافی کلیه با یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به عفونت تب‌دار مجاری ادراری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط یافته‌های سنتی‌گرافی کلیه با یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به عفونت تب‌دار مجاری ادراری :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: عفونت مجاری ادراری یکی از بیماری­های شایع و مهم کودکان است. علایم غیراختصاصی این بیماری در دوران شیرخوارگی و در کودکان خردسال، تشخیص عفونت ادراری فوقانی از تحتانی را مشکل می­سازد. هدف از این مطالعه، بررسی رابطه بین یافته­های پیلونفریت در اسکن کلیه با یافته­های بالینی و آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به عفونت ادراری تب­دار بوده است.
روش بررسی: این مطالعه آینده­نگر بر روی ۸۳ شیرخوار و کودک یک ماه تا ۸ ساله که به­دنبال عفونت ادراری تب­دار در بخش کلیه بیمارستان کودکان ابوذر بستری شده بودند، انجام شد. در ۵ روز ابتدایی بستری بیماران، اسکن کورتکس کلیه با DMSA نشان­دار شده با تکنسیوم ۹۹، سونوگرافی، VCUG، ESR، CRP، هموگلوبین، تعداد گویچه­های سفید خون و آنالیز کامل ادرار انجام شد.
یافته­ها: میانگین سنی بیماران ما ۳/۲۴ ماه و ۸۲ درصد (۶۸ نفر) از آنان دختر بودند. اسکن کلیه در ۴۵ نفر از بیماران (۲/۵۴ درصد) علایم پیلونفریت حاد را نشان داد که سن متوسط آنان ۲/۳۰ ماه و شامل ۹ پسر (۲۰ درصد) و ۳۶ دختر (۸۰ درصد) بودند. مدت تب، میزان تب، لکوسیتوز، کم­خونی، پروتئینوری، ESR بالا و CRP مثبت، رابطه آماری معناداری با یافته­های پیلونفریت حاد در اسکن کلیه داشتند (۰۵/0p<). برگشت ادرار به حالب­ها در ۵/۲۰ درصد از بیماران مشاهده شد که رابطه معناداری با یافته­های پیلونفریت حاد در اسکن کلیه نداشت.
نتیجه­گیری: گرچهبا انجام اسکن کورتکس کلیه در طی ابتلا به عفونت تب­دار مجاری ادراری می­توان درگیری کلیه و قطب مبتلای آن را مشخص نمود، برخی از یافته­های بالینی و آزمایشگاهی قادرند ایجاد علایم پیلونفریت را در اسکن کلیه پیش­گویی کنند و نیاز به بررسی­های بیشتر برای تشخیص عوارض احتمالی در آینده را مطرح نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.