مقاله مقایسه آزمایشگاهی استحکام باند پست‌های کامپوزیتی تقویت‌شده با رشته‌های فایبر با سه نوع سمان رزینی مختلف


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه آزمایشگاهی استحکام باند پست‌های کامپوزیتی تقویت‌شده با رشته‌های فایبر با سه نوع سمان رزینی مختلف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه آزمایشگاهی استحکام باند پست‌های کامپوزیتی تقویت‌شده با رشته‌های فایبر با سه نوع سمان رزینی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه آزمایشگاهی استحکام باند پست‌های کامپوزیتی تقویت‌شده با رشته‌های فایبر با سه نوع سمان رزینی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه آزمایشگاهی استحکام باند پست‌های کامپوزیتی تقویت‌شده با رشته‌های فایبر با سه نوع سمان رزینی مختلف :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: تقاضای رو به افزایش برای درمان‌های ترمیمی زیباتر، منجر به توسعه روز افزون سیستم‌های پست و Core فاقد فلز شده است که پست‌های کامپوزیتی تقویت­شده با رشته‌های فایبر (FRC) یکی از آنهاست‌‌. هدف از این مطالعه، مقایسه استحکام باند پست‌های FRC با سه نوع سمان رزینی مختلف در محیط آزمایشگاه است‌‌.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی، تعداد ۳۰ عدد دندان اندو شده انتخاب شدند. نمونه‌ها به­طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند. ۳۰ پست‌FRC به نمونه­ها توسط یکی از سمان‌های رزینی Rely X ARC‌، PANAVIA F2 و Multilink چسبانده شدند‌‌. ۸ میلی­متر کرونالی هر پست سیمان شده در کانال ریشه به وسیله دستگاه برش به سه قسمت مساوی تقسیم شد و قطعات توسط کاغذ سمباده نرم خیس پرداخت شدند و به ضخامت ۲ میلی­متر رسیدند. سپس نیرو به سمت اپیکال در دستگاه mm/min 1 تا زمان تغییر مکان پست وارد شد. برای آنالیز داده­ها از آزمون­های آماری Post hoc-test و ANOVA استفاده شد.
یافته­ ها: در بررسی مناطق ریشه با یکدیگر قطعات میانی و کرونالی تمام سمان‌ها فاقد تفاوت قابل ملاحظه آماری با یکدیگر بودند‌، اما در قطعه اپیکالی سمان Rely X ARC استحکام باند قابل ملاحظه بهتری نسبت به Multilink از خود نشان داد‌‌. (۰۳۲/0P=)
نتیجه­ گیری: نوع سمان رزینی بر استحکام باند پست‌های FRC مؤثر است و سمان‌ رزینی Rely X ARC استحکام باند بیشتری نسبت به سمان Multilink به خود اختصاص داد، همچنین، استحکام باند در منطقه کرونالی ریشه به­طور قابل ملاحظه­ای بیشتر از ناحیآ اپیکالی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.