مقاله بررسی آزمایشگاهی استحکام باند پیوند MTA به عاج دریک سوم میانی ریشه در سه دور? زمانی یک هفته،یک ماهه و دو ماهه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آزمایشگاهی استحکام باند پیوند MTA به عاج دریک سوم میانی ریشه در سه دور? زمانی یک هفته،یک ماهه و دو ماهه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی استحکام باند پیوند MTA به عاج دریک سوم میانی ریشه در سه دور? زمانی یک هفته،یک ماهه و دو ماهه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی استحکام باند پیوند MTA به عاج دریک سوم میانی ریشه در سه دور? زمانی یک هفته،یک ماهه و دو ماهه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی استحکام باند پیوند MTA به عاج دریک سوم میانی ریشه در سه دور? زمانی یک هفته،یک ماهه و دو ماهه :

تعداد صفحات :۱۲

زمینهوهدف:مواد متعددی جهت درمان رتروگرید کانال و ترمیم پرفوراسیون­ها استفاده شده است. اخیراً Mineral Trioxide Aggregate (MTA) به­عنوان ماده­ای امیدوارکننده در ترمیم پرفوراسیون ریشه به­­دلیل سازگاری عالی خود، توانایی سیل بالا و ست شدن در حضور رطوبت و خون و همچنین القای تشکیل عاج، سمان و استخوان به­­طور گسترده­ای مورد استفاده قرار می­گیرد. هدف از انجام این مطالعه، بررسی استحکام باندMTA به عاج دندان در ناحی میانی ریشه در سه دور زمانی می­باشد.
روشبررسی: این مطالعه بر روی ۶۰ دندان تک­ریش انسان به روش آزمایشگاهی انجام گردید. پس از آماده­سازی، نمونه­ها به­صورت تصادفی به سه گروه یک هفته ای، یک ماهه و دو ماهه تقسیم شدند و در مایع بافتی مصنوعی (۴/۷pH=) قرار گرفتند. استحکام پیوند MTA توسط دستگاه تست یونیورسال در زمان های عنوان شده محاسبه شد. داده­ها توسط نسخ ۱۳ نرم­افزار SPSS و تست­های آماری واریانس یک­طرف آنووا (ANOVA) و توکی (Tukey) آنالیز شدند.
یافته­ها: میانگین استحکام پیوند در نمونه­های یک ­هفته­ای معادل ۳۱۵۷/۲ مگاپاسگال بود که بیشتر از میانگین نمونه­های یک­ ماهه (۱۲۵/۰) و دو ماهه (۱۲/۰) بود .بین میانگین استحکام باند در سه دور یک هفته ای، یک ماهه و دوماهه تفاوت معناداری وجود داشت (۰۰۱/۰>P).
نتیجه­گیری: با گذر زمان از یک هفته به دو ماه، استحکام پیوند MTA به عاج به مرور کم می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.