مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزیکاری شهرستان رامهرمز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزیکاری شهرستان رامهرمز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزیکاری شهرستان رامهرمز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزیکاری شهرستان رامهرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزیکاری شهرستان رامهرمز :
تعداد صفحات :۱۳
زمینه و هدف: گروه نسبتاً وسیعی از آلودگیهای انگلی رودهای، از طریق آب و خاک و مواد غذایی نظیر سبزیجات به انسان منتقل میشوند. خوردن سبزیجات خوراکی خام به همراه غذا که در اغلب جوامع ایرانی از عادات رایج تغذیهای میباشد، ضمن تأمین درصد قابل توجهی از ویتامینها و مواد ضروری برای بدن همواره احتمال خطر آلوده نمودن افراد به انواع آلودگیهای انگلی را در صورت عدم کفایت در ضدعفونی کردن، بهدنبال دارد. هدف این مطالعه پیبردن به وضعیت و نوع آلودگی سبزیجات در مزارع سبزیکاری شهرستان رامهرمز میباشد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، ۲۰ مزرعه از مزارع کشت سبزی در ۵ نقطه شمال، جنوب، غرب، شرق و مرکز شهرستان رامهرمز، انتخاب شد. نمونهها با استفاده از سانتریفیوژ با روش تغلیظی- رسوبی همراه با شوینده آنیونی، آزمایش شدند. تعداد کل نمونهها ۱۴۰ مورد میباشد. برای تجزیه و تحلیل دادهها از نرمافزار SPSS استفاده شد.
یافتهها: نتایج نشان داد که ۴۹درصد از نمونه سبزیجات به انواع انگلهای بیماریزا و غیربیماریزا، آلوده هستند. بیشترین میزان آلودگی مربوط به لارو نماتودها (۴۴ درصد) و کمترین میزان آلودگی مربوط به همینولپیس نانا (۸/۱ درصد) و تریکواسترونژیلوس (۸/۱درصد) میباشد.
نتیجهگیری: نتایج این تحقیق نشان میدهد که منبع اصلی آلودگی انگلی سبزیجات، کودهای انسانی میباشد. آموزش نحوه شستشوی سبزیجات خوراکی روزانه در مناطقی که آلودگی وجود دارد، میتواند در ارتقای بهداشتی جامعه و کنترل بیماریهای انگلی مؤثر باشد و بایستی از استفاده از کودهای انسانی در کشاورزی پرهیز گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.