مقاله بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزی‌کاری شهرستان رامهرمز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزی‌کاری شهرستان رامهرمز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزی‌کاری شهرستان رامهرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزی‌کاری شهرستان رامهرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزی‌کاری شهرستان رامهرمز :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: گروه نسبتاً وسیعی از آلودگی­های انگلی روده­ای، از طریق آب و خاک و مواد غذایی نظیر سبزیجات به انسان منتقل می­شوند. خوردن سبزیجات خوراکی خام به همراه غذا که در اغلب جوامع ایرانی از عادات رایج تغذیه­ای می­باشد، ضمن تأمین درصد قابل توجهی از ویتامین­ها و مواد ضروری برای بدن همواره احتمال خطر آلوده نمودن افراد به انواع آلودگی­های انگلی را در صورت عدم کفایت در ضدعفونی کردن، به­دنبال دارد. هدف این مطالعه پی­بردن به وضعیت و نوع آلودگی سبزیجات در مزارع سبزی­کاری شهرستان رامهرمز می­باشد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، ۲۰ مزرعه از مزارع کشت سبزی در ۵ نقطه شمال، جنوب، غرب، شرق و مرکز شهرستان رامهرمز، انتخاب شد. نمونه­ها با استفاده از سانتریفیوژ با روش تغلیظی- رسوبی همراه با شوینده آنیونی، آزمایش شدند. تعداد کل نمونه­ها ۱۴۰ مورد می­باشد. برای تجزیه و تحلیل داده­ها از نرم­افزار SPSS استفاده شد.
یافته­ها: نتایج نشان داد که ۴۹درصد از نمونه سبزیجات به انواع انگل­های بیماری­زا و غیربیماری­زا، آلوده هستند. بیشترین میزان آلودگی مربوط به لارو نماتودها (۴۴ درصد) و کمترین میزان آلودگی مربوط به همینولپیس نانا (۸/۱ درصد) و تریکواسترونژیلوس (۸/۱درصد) می­باشد.
نتیجه­گیری: نتایج این تحقیق نشان می­دهد که منبع اصلی آلودگی انگلی سبزیجات، کودهای انسانی می­باشد. آموزش نحوه شستشوی سبزیجات خوراکی روزانه در مناطقی که آلودگی وجود دارد، می­تواند در ارتقای بهداشتی جامعه و کنترل بیماری­های انگلی مؤثر باشد و بایستی از استفاده از کودهای انسانی در کشاورزی پرهیز گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.