مقاله بررسی اثر آلبومین در مقایسه با پلاسبو بر روی عملکرد بالینی پس از سکت? مغزی ایسکمیک در حوز? شریان مغزی میانی در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر آلبومین در مقایسه با پلاسبو بر روی عملکرد بالینی پس از سکت? مغزی ایسکمیک در حوز? شریان مغزی میانی در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آلبومین در مقایسه با پلاسبو بر روی عملکرد بالینی پس از سکت? مغزی ایسکمیک در حوز? شریان مغزی میانی در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آلبومین در مقایسه با پلاسبو بر روی عملکرد بالینی پس از سکت? مغزی ایسکمیک در حوز? شریان مغزی میانی در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آلبومین در مقایسه با پلاسبو بر روی عملکرد بالینی پس از سکت? مغزی ایسکمیک در حوز? شریان مغزی میانی در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: سکت مغزی سومین علت مرگ در جهان و شایع ترین علت ناتوانی در افراد مسن می باشد.آلبومین به-عنوان درمان مبتلایان به سکت مغزی استفاده می شود. هدف این مطالعه، بررسی اثر آلبومین بر روند بهبود عملکرد بالینی بیماران سکت حاد ایسکمیک می‌باشد.
روش بررسی: مطالعه به روش دو سوکور انجام شد. ۱۳۹ بیمار مبتلا به سکت حاد ایسکمیک که حداکثر ۵ ساعت از وقوع سکت آنها گذشته بود. یک گروه از بیماران تحت درمان با آلبومین انسانی ۲۰ درصد وریدی و گروه دیگر با پلاسبو در مدت ۲ ساعت قرارگرفتند. تمام بیماران در بدو بستری و پایان ماه سوم بر اساس معیارهای M.R.S و Barthel ارزیابی شدند.
یافته­ها: آلبومین تاثیر معنی­داری بر کاهش طول دوره­ی بستری داشت(۰۵/0P<)، اما تفاوت میزان مرگ در دو گروه دارونما و آلبومین معنادار نبود(۰۵/0P>). در بیماران گروه آلبومین تفاوت قابل توجهی در میانگین رتبه­ها از نظر معیار MRS (6/61 در گروه آلبومین در مقابل ۲/۷۸ درگروه دارونما) و تفاوت میانگین معیار Barthel (38 در گروه آلبومین در مقابل ۲۸ در گروه دارونما) نسبت به گروه دارونما مشاهده شد(۰۵/0P<). زمان شروع داروی آلبومین بعد از سکته در میزان بهبود عملکرد بالینی بیماران، نقش مؤثری داشت (۰۵.۰P<).
نتیجه­گیری: به­نظر می­رسد درمان با آلبومین جهت بهبود عملکرد بالینی بیماران و کاهش مدت بستری کارآمد است. این دارو در صورت تزریق زودهنگام اثردهی بیشتری خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.