مقاله ارزیابی تأثیر حرکت مندیبل خشک انسان بر اندازه‌گیری‌های خطی و کیفیت توسط توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی – مطالعه آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تأثیر حرکت مندیبل خشک انسان بر اندازه‌گیری‌های خطی و کیفیت توسط توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی – مطالعه آزمایشگاهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر حرکت مندیبل خشک انسان بر اندازه‌گیری‌های خطی و کیفیت توسط توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی – مطالعه آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر حرکت مندیبل خشک انسان بر اندازه‌گیری‌های خطی و کیفیت توسط توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی – مطالعه آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر حرکت مندیبل خشک انسان بر اندازه‌گیری‌های خطی و کیفیت توسط توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی – مطالعه آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: نقش توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی در تصویربرداری ناحیه دهان و فک و صورت به خوبی شناخته شده است و کاربردها و امکاناتش در حال افزایش است. یکی از مشکلات اصلی که به صورت حل نشده باقی مانده است، حرکات ناخواسته بیمار، حین تصویربرداری است. هدف از این مطالعه، ارزیابی تأثیر حرکت مندیبل خشک انسان براندازه­گیری­های خطی و کیفیت با توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی می­باشد. اگرچه آرتیفکت­های حرکتی یک مشکل شایع در بررسی روتین خصوصاً در تشخیص بیماران اطفال می­باشد ولی تنها مطالعات کمی در این موضوع در بین مقالات یافت می­شود.
روش بررسی: در این مطالعه تحلیلی آزمایشگاهی، از ۱۰ مندیبل خشک بدون دندان انسان بالغ استفاده شد. ارتفاع، عرض و کیفیت تصاویر در ۳ ناحیه (میدلاین، خلف راست و خلف چپ) بر روی هر مندیبل ارزیابی شد. از سه نفر رادیولوژیست فک و صورت، به صورت مستقل از یکدیگر جهت ارزیابی و نمره دادن به تصاویر توموگرافی کامپیوتری اشعه مخروطی استفاده شد. آنالیز با اندازه­گیری­های تکراری واریانس، تست LSD و paired samples t.test انجام شد.
یافته­ها: هیچ تفاوت آماری معناداری بین سه مشاهده­گر در بررسی ابعاد فک (ارتفاع و عرض) در وضعیت بدون حرکت و با حرکت دیده نشد. ولی در بررسی پارامترهای مربوط به کیفیت بین سه مشاهده­گر تفاوت معنادار بود.
نتیجه­گیری: با توجه به یافته­های مطالعه حاضر، نتیجه می­گیریم که هیچ تفاوت آماری معناداری بین سه مشاهده­گر در بررسی ابعاد فک (ارتفاع و عرض) مشاهده نشد، همچنین هیچ تفاوت آماری معناداری در بررسی ابعاد فک بین حالت با حرکت و بدون حرکت مشاهده نشد؛ ولی نظر فرد مشاهده­گر در بررسی کیفیت، تأثیرگذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.