مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران :

تعداد صفحات :۴۱

هدف اصلی این مطالعه، بررسی تأثیر صادرات بر کارآیی فنی ۲۲ زیربخش صنعتی مواد غذایی و آشامیدنی در سطح کدهای چهار رقمی طی دوره ۱۳۸۸-۱۳۷۹ است. در این راستا، ابتدا کارآیی فنی زیربخش­های ۲۲گانه صنعتی به روش تابع تولید مرز تصادفی تخمین زده شده و سپس مدل تحقیق با استفاده از رویکرد داده­های تابلویی پویا برآورد شده است. نتایج تحقیق نشان داد که متوسط کارآیی کل صنعت مواد غذایی و آشامیدنی طی دوره مورد مطالعه برابر با ۶۲/۰ است. همچنین نتایج برآورد مدل تحقیق حاکی از این است که متغیر صادرات و مخارج تحقیق و توسعه تأثیر مثبت و معنی­داری بر کارآیی فنی زیربخش­های صنایع مواد غذایی و آشامیدنی اقتصاد ایران دارد. در مقابل، اثر سرمایه انسانی بر کارآیی فنی زیربخش­های صنایع مواد غذایی و آشامیدنی منفی و معنی­دار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.