مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر صادرات بر کارآیی فنی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران :
تعداد صفحات :۴۱
هدف اصلی این مطالعه، بررسی تأثیر صادرات بر کارآیی فنی ۲۲ زیربخش صنعتی مواد غذایی و آشامیدنی در سطح کدهای چهار رقمی طی دوره ۱۳۸۸-۱۳۷۹ است. در این راستا، ابتدا کارآیی فنی زیربخشهای ۲۲گانه صنعتی به روش تابع تولید مرز تصادفی تخمین زده شده و سپس مدل تحقیق با استفاده از رویکرد دادههای تابلویی پویا برآورد شده است. نتایج تحقیق نشان داد که متوسط کارآیی کل صنعت مواد غذایی و آشامیدنی طی دوره مورد مطالعه برابر با ۶۲/۰ است. همچنین نتایج برآورد مدل تحقیق حاکی از این است که متغیر صادرات و مخارج تحقیق و توسعه تأثیر مثبت و معنیداری بر کارآیی فنی زیربخشهای صنایع مواد غذایی و آشامیدنی اقتصاد ایران دارد. در مقابل، اثر سرمایه انسانی بر کارآیی فنی زیربخشهای صنایع مواد غذایی و آشامیدنی منفی و معنیدار بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.