مقاله مقایسه و ارزیابی روش‌های برآورد رسوب معلق با استفاده از دسته‌بندی داده‌ها (مطالعه موردی: ایستگاه‌های دوآب مرک، شیرگاه و کریکلا)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه و ارزیابی روش‌های برآورد رسوب معلق با استفاده از دسته‌بندی داده‌ها (مطالعه موردی: ایستگاه‌های دوآب مرک، شیرگاه و کریکلا) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه و ارزیابی روش‌های برآورد رسوب معلق با استفاده از دسته‌بندی داده‌ها (مطالعه موردی: ایستگاه‌های دوآب مرک، شیرگاه و کریکلا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه و ارزیابی روش‌های برآورد رسوب معلق با استفاده از دسته‌بندی داده‌ها (مطالعه موردی: ایستگاه‌های دوآب مرک، شیرگاه و کریکلا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه و ارزیابی روش‌های برآورد رسوب معلق با استفاده از دسته‌بندی داده‌ها (مطالعه موردی: ایستگاه‌های دوآب مرک، شیرگاه و کریکلا) :

تعداد صفحات :۱۲

پژوهش حاضر به منظور مقایسه کارایی روش‌های برآورد رسوب معلق در دو ایستگاه هیدرومتری دوآب مرک و شیرگاه و کریکلا که به‌طور واضح در دو منطقه اقلیمی کاملاً متفاوت در کشور قرار دارند، انجام شده است. نتایج نشان داد که در ایستگاه دوآب مرک منحنی سنجه معمولی با استفاده از فصول هیدرواقلیمی با کم‌ترین مقدار مجذور میانگین مربعات خطا (۹۶/۷۰۰) به‌عنوان مدل بهینه معرفی گردید. در حالی‌‌که در ایستگاه‌های شیرگاه و کریکلا روش ۲CF اصلاحی بر اساس تقسیم‌بندی فصول تقویمی با مقدار مجذور میانگین مربعات خطا به‌تربیب ۱۲۰۷۴/۶۴۸ و ۵۵۹/۷۳ دارای عمل‌کرد بهتری بوده است. اما مدل ‌ FAO در هر سه ایستگاه و باا ستفاده از سه روش به‌کاربرده شده از کارایی بالایی برخوردار نبود. هم‌چنین مقایسه مقادیر رسوب مشاهده‌ای و برآوردی در ایستگاه شیرگاه در دسته‌بندی هیدرواقلیمی روش‌ ۲CF اصلاحی با درصد اختلاف برآورد ۵۶/۹- و در ایستگاه کریکلا در روش کلی بدون دسته‌بندی داده‌ها، روش منحنی سنجه رسوب معمولی با درصد اختلاف برآورد ۱۷/۶- بهترین برآورد را ارائه نموده است. در حالی‌که در در دسته‌بندی هیدرواقلیمی و تقویمی روش‌ ۲CF اصلاحی در ایستگاه کریکلا به‌ترتیب با درصد اختلاف برآورد ۲۳/۲۲- و ۵۵/۲۲- بهترین برآورد را داشته‌اند. جمع‌بندی نتایج نشان داد که تغییر منطقه اقلیمی بین ایستگاه مورد بررسی موجب تغییر مدل‌های بهینه برآورد رسوب معلق انتخابی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.