مقاله مقایسه عملکرد رگرسیون های چندخطی، رگرسیون ناپارامتری و مدلهای سری زمانی در برآورد و پیش بینی مقادیر تبخیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه عملکرد رگرسیون های چندخطی، رگرسیون ناپارامتری و مدلهای سری زمانی در برآورد و پیش بینی مقادیر تبخیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد رگرسیون های چندخطی، رگرسیون ناپارامتری و مدلهای سری زمانی در برآورد و پیش بینی مقادیر تبخیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد رگرسیون های چندخطی، رگرسیون ناپارامتری و مدلهای سری زمانی در برآورد و پیش بینی مقادیر تبخیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد رگرسیون های چندخطی، رگرسیون ناپارامتری و مدلهای سری زمانی در برآورد و پیش بینی مقادیر تبخیر :
تعداد صفحات :۱۰
برای شبیهسازی سریهای زمانی، روشهیا مختلفی ارائه شدهاند که از آن جمله میتوان مدلهای سری زمانی AR، ARMA و ARMAX و روشهای رگرسیون چندخطی (MLR) و رگرسیون ناپارامتری (K-NN) را برشمرد. در این تحقیق، عملکرد این روشها در برآورد دادههای مفقود و پیشبینی مقادیر آتی سری زمانی تبخیر از سطح آزاد آب مورد بررسی قرار گرفت. مدل ARMAX با استفاده از ورودیهای استاندارد شده دمای کمینه و بیشینه، متوسط دما، سرعت باد، رطوبتنسبی و ساعات آفتابی، نسبت به سایر روشها به بهترین نتایج منجر شد و روشهای K-NN و MLR در رتبههای بعدی قرار گرفتند. مشاهده گردید که پس از تحلیل اجزاء اصلی، مدل ARMAX دارای خطای قابل ملاحظهای در برآورد مقادیر مفقود میباشد و روشهای MLR و K-NN در مرحله واسنجی و روش MLR در مرحله اعتبارسنجی به بهترین نتایج منجر میشوند. برای پیشبینیهای کوتاه مدت، مدل ARMAX دارای بهترین نتایج بود؛ ولی در پیشبینیهای بلند مدت، روش MLR به بهترین نتایج منجر شد و مدلهای سری زمانی قادر به پیشبینیهای بلندمدت نبودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.