مقاله ارائه یک مدار تمام مقایسه‌کننده با حداقل تابع هزینه کوانتومی در فناوری آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی (QCA)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارائه یک مدار تمام مقایسه‌کننده با حداقل تابع هزینه کوانتومی در فناوری آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی (QCA) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه یک مدار تمام مقایسه‌کننده با حداقل تابع هزینه کوانتومی در فناوری آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی (QCA)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه یک مدار تمام مقایسه‌کننده با حداقل تابع هزینه کوانتومی در فناوری آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی (QCA)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه یک مدار تمام مقایسه‌کننده با حداقل تابع هزینه کوانتومی در فناوری آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی (QCA) :

تعداد صفحات :۱۶

امروزه مهم‌ترین چالش در طراحی سیستم‌ها، طراحی سیستمی قابل اطمینان با کمترین میزان اتلاف توان و همچنین قابلیت پردازش با سرعت بالا می‌باشد. در سال‌های اخیر اُفت در ابعاد مدارهای CMOS با چالش جدی همانند از دست رفتن و نشتی جریان و توان مصرفی بالا روبرو شده است؛ که در نتیجه آن نمی‌توانیم سایزهای کوچکی از این مدارها را داشته باشیم. آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی (Quantum-dot Cellular Automata)، یکی از تکنولوژی‌های نوظهور در سطح نانو است که برای طراحی کامپیوترها و مدارهای VLSI در آینده نزدیک استفاده خواهد شد. تکنولوژی آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی، امکان طراحی مدارهایی منطقی با توان کم، کارآیی بالا و حداقل سایز را می‌دهد. تاکنون مدارهای بسیاری بر پایه‌ی آتوماتای سلولی نقطه کوانتومی پیشنهاد شده و از نظر کارآیی، توان و سرعت مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله یک مدار تمام مقایسه‌کننده ارائه شده است. مدارات مقایسه‌کننده یکی از اجزا مهم در طراحی دیجیتال هستند و بطور گسترده در طراحی واحد پردازش مرکزی (CPU) مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی در زمینه کم کردن تعداد سلول‌ها و افزایش سرعت مدارات QCA، از جمله مدارات تمام‌ مقایسه‌کننده صورت گرفته است. در همین راستا، شیوه‌هایی نیز برای سنجش هزینه این مدارات ارائه شده است. در این مقاله نیز تابع هزینه‌ای معرفی می‌شود؛ که در ادامه طراحی ارائه شده در این مقاله با طراحی‌های قبلی از نظر مساحت اشغالی و تاخیر با استفاده از تابع هزینه بررسی و موردمقایسه قرار می‌گیرد. مقایسات نشان می‌دهند طراحی ارائه شده از نظر مساحت و تاخیر نسبت به موارد قبل بهبود داشته است. برای شبیه‌سازی و بررسی صحت عملکرد مدار معرفی شده از نرم افزارQCA Designer نسخه۲.۰.۲ استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.