مقاله بررسی ریسک فاکتورهای عود هرنی دیسکال کمری در بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای وابسته به دانشگاه آزاد مشهد طی سالهای ۸۳-۹۰


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ریسک فاکتورهای عود هرنی دیسکال کمری در بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای وابسته به دانشگاه آزاد مشهد طی سالهای ۸۳-۹۰ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریسک فاکتورهای عود هرنی دیسکال کمری در بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای وابسته به دانشگاه آزاد مشهد طی سالهای ۸۳-۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریسک فاکتورهای عود هرنی دیسکال کمری در بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای وابسته به دانشگاه آزاد مشهد طی سالهای ۸۳-۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریسک فاکتورهای عود هرنی دیسکال کمری در بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای وابسته به دانشگاه آزاد مشهد طی سالهای ۸۳-۹۰ :

تعداد صفحات :۲۲

مقدمه و هدف: علیرغم پیشرفت روش های درمانی هرنی دیسک کمری، جراحی باز هنوز، هم روش مرسوم می باشد. هدف این مطالعه بررسی ریسک فاکتورهای عود هرنی دیسک کمر در بیماران کاندید جراحی مجدد در بیمارستان های وابسته به دانشگاه آزاد مشهد بین سال های ۹۰-۱۳۸۳ می باشد.
روش انجام پژوهش: ۶۰ بیمار، ۳۰نفر با عود هرنی (گروه مورد) و ۳۰ نفر بدون عود (گروه شاهد) وارد این مطالعه گذشته نگر مورد شاهدی شدند.گروه شاهد کسانی که یک بار تحت عمل جراحی اول بودند و گروه مورد شامل بیماران کاندید جراحی دوم در همان سطح قبلی در یکی از دو سمت یا در سطح متفاوت که توسط MRI یا سی تی اسکن تائید گردیده، بودند. پرونده همه بیماران مطالعه و موارد مورد نظر استخراج و ثبت شد، همچنین برخی اطلاعات از طریق تماس تلفنی جمع آوری شد. سپس ریسک فاکتورهای مرتبط با عود هرنی دیسکال ازطریق مقایسه دو گروه مورد و شاهد مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: ۵/۶۲% از گروه با عود هرنی و ۵/۳۷% از گروه بدون عود مرد بودند. میانگین سنی بیماران مورد مطالعه در گروه مورد و شاهد به ترتیب ۸/۱۰± 9/45 و ۱/۱۳± 9/46 سال بود. اگرچه هیچگونه رابطه معنی داری بین سن، جنس، سختی کار، سابقه تروما، بیماری دیابت و مصرف سیگار با عود مشاهده نشد (۰۵/۰ p>)، (بیشترین موارد عود در روش جراحی فورامینکتومی (۰۰۱/۰= p) و در سطح L1-L2 مشاهده شد. مقیاس Macnab در ۳/۱۳% عالی، ۷/۳۶% خوب، ۱۰% متوسط و ۴۰% ضعیف بود.
نتیجه گیری: با توجه به اینکه هرنی دیسکال در کشور ما بیماری شایعی می باشد، اتخاذ سیاست های مناسب در آموزش سلامت عمومی جهت پیشگیری از ابتلا به این اختلال و عود آن به نظر امری ضروری می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.