مقاله ارزیابی و انتخاب ژنوتیپ های متحمل گندم نان تحت تنش شوری در منطقه اصفهان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و انتخاب ژنوتیپ های متحمل گندم نان تحت تنش شوری در منطقه اصفهان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و انتخاب ژنوتیپ های متحمل گندم نان تحت تنش شوری در منطقه اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و انتخاب ژنوتیپ های متحمل گندم نان تحت تنش شوری در منطقه اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و انتخاب ژنوتیپ های متحمل گندم نان تحت تنش شوری در منطقه اصفهان :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

گندم به عنوان مهمترین محصول زراعی کشور از متداولترین محصولی است که با استفاده از منابع آب و خاک شور کشـت مـی شـود و در اثـر تنش ها توان تولیدی آن کاهش می یابد . دستیابی به ارقام متحمل بـه شوری گندم که از پتانسیل عملکرد بـالاتری در شـرایط تـنش شـوری برخوردار باشند یکی از اهداف به نژادی این محصول در کشور می باشـد . مقدم و همکاران (۱۳۷۲) معتقدند چـون عملکـرد دانـه ناشـی از اثـرات تجمعی اجزای متشکله آن است لذا شناسایی این اجزاء و رابطه آنهـا بـا عملکرد دانه می تواند در گزینش واریته های پرمحصول مؤثر واقع شود (.۲) فرد و همکاران (۱۳۷۹) گزارش کردند همبستگی های معنـی داری بین عملکرد دانه با صفت ارتفا ع گیاه وجـود دارد (۱) دوفینـگ و نایـت (۱۹۹۲) اثر مستقیم بالایی را برای تعداد دانه در سنبله بر روی عملکـرد دانه گندم گزارش نمودند (۳) کلمن و کوالست (۱۹۹۱) بـه همبسـتگی مثبت و معنی دار عملکرد دانه و بیوماس در گندم تحـت شـرایط تـنش شوری اشاره نمودند (۵) ماس و همکار ان (۱۹۹۶) گزارش نمودنـد کـه عملکرد دانه در گندم بستگی زیادی به تعداد پنجه های بارور که توسط هر بوته تولید می گردد و تنش شوری می توانـد تعـداد و بـاروری ایـن پنجه ها را تا حد زیادی کاهش دهد (۶) فرانکـویز و همکـاران (۱۹۹۷) دریافتند که کاهش عملکرد دانه گندم در اثـر تـ نش شـوری بـه خـاطر کاهش تعداد سنبلههای حاصل از پنجه ها میباشد (۴).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.