مقاله جداسازی و پیش تغلیظ مقادیر کم یون نیکل از نمونههای آبی و غذایی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن اصلاحشده و اندازه گیری توسط اسپکترومتری جذب اتمی شعلهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جداسازی و پیش تغلیظ مقادیر کم یون نیکل از نمونههای آبی و غذایی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن اصلاحشده و اندازه گیری توسط اسپکترومتری جذب اتمی شعلهای دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی و پیش تغلیظ مقادیر کم یون نیکل از نمونههای آبی و غذایی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن اصلاحشده و اندازه گیری توسط اسپکترومتری جذب اتمی شعلهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و پیش تغلیظ مقادیر کم یون نیکل از نمونههای آبی و غذایی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن اصلاحشده و اندازه گیری توسط اسپکترومتری جذب اتمی شعلهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی و پیش تغلیظ مقادیر کم یون نیکل از نمونههای آبی و غذایی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن اصلاحشده و اندازه گیری توسط اسپکترومتری جذب اتمی شعلهای :
تعداد صفحات :۲۴
در تحقیق حاضر، از یکی از روش های جدید توسعه یافته برای پیش تغلیظ و اندازهگیری مقادیر کم نیکل از نمونههای آبی و غذایی، استخراج فاز جامد مغناطیسی با استفاده از نانو ذرات مغناطیسی Fe3O4 اصلاح شده، استفاده شده است. اندازه گیری نیکل در این روش با استفاده از دستگاه جذب اتمی شعلهای انجام شده است. در این تحقیق اصلاح سطح نانوذرات توسط سورفاکتانت ستیل تری متیل آمونیوم برومید انجام شد و جهت افزایش انتخابگری از لیگاند &alpha- فوریل دی اکسیم به عنوان عامل کیلیت استفاده شد. پارامترهای مختلف موثر بر استخراج و پیش تغلیظ نیکل از قبیل pH محلول نمونه، غلظت لیگاند، مقدار جاذب، حجم نمونه، نوع و غلظت شوینده و اثر یونهای مزاحم بررسی و بهینه شدند. تحت شرایط بهینه، منحنی کالیبراسیون در محدوده ۱ تا ۱۰۰ میکروگرم بر لیتر خطی بوده و حد تشخیص روش برابر ۳/۰ میکروگرم بر لیتر بهدست آمد. این روش توسعه یافته با موفقیت برای تعیین مقدار نیکل در نمونههای آبی و غذایی (کاهو، هویج، اسفناج) بهکار برده شد. مقادیر راندمان نسبی اندازه گیری نیکل در نمونه های آبی ۰/۱۰۳-۳/۹۷ درصد و در نمونه های غذایی ۵/۹۹-۰/۹۶ درصد بهدست آمد. نتایج نشان میدهد نانو ذرات مغناطیسی میتواند بهعنوان جاذب موثر و ارزان برای پیش تغلیظ و استخراج نیکل از نمونههای حقیقی بکار رود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.