مقاله پژوهش سنجی نشریات علم اطلاعات ودانش شناسی:رویکردی روش شناسانه به مقالات پژوهشی منتشر شده در۱۰نشریه علم اطلاعات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پژوهش سنجی نشریات علم اطلاعات ودانش شناسی:رویکردی روش شناسانه به مقالات پژوهشی منتشر شده در۱۰نشریه علم اطلاعات دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پژوهش سنجی نشریات علم اطلاعات ودانش شناسی:رویکردی روش شناسانه به مقالات پژوهشی منتشر شده در۱۰نشریه علم اطلاعات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پژوهش سنجی نشریات علم اطلاعات ودانش شناسی:رویکردی روش شناسانه به مقالات پژوهشی منتشر شده در۱۰نشریه علم اطلاعات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پژوهش سنجی نشریات علم اطلاعات ودانش شناسی:رویکردی روش شناسانه به مقالات پژوهشی منتشر شده در۱۰نشریه علم اطلاعات :
تعداد صفحات :۴۱
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی روششناسانه مقالات پژوهشی منتشر شده در نشریات علم اطلاعات و دانششناسی کشور طی سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ است. روش: به منظور دستیابی به این هدف، تمامی مقالات ۱۰ نشریه منتخب حوزه علم اطلاعات و دانششناسی کشور (۲۱۱ شماره و ۲۱۱۸ مقاله) با استفاده از روش تحلیل محتوا بررسی گردید. تعداد مقالات پژوهشی، پیروی مقالات پژوهشی از ساختار ایمراد (دارا بودن چهار بخش مقدمه، روش، نتایج و بحث)، روشهای پژوهشی و آزمونهای آماری مورد استفاده، از جمله مقولههای مورد بررسی بودهاند. یافته ها:نتایج این بررسی حاکی از آن است که از ۲۱۱۸ مقاله، بیش از ۵۷% ماهیت پژوهشی داشته و در بازه زمانی مورد نظر، تعداد این مقالات همواره رشد داشته است. همچنین تعداد مقالاتی که به طور کلی از ساختار ایمراد پیروی نمیکنند، کمتر از ۳% است. بیشترین روش پژوهشی مورد توجه، روش پیمایشی (فراوانی ۶۶۲) با استفاده از پرسشنامه (فراوانی ۵۹۷) است. همچنین آزمونهای تی، مجذور کا و همبستگی پیرسون به ترتیب از کاربردترین آزمونهای آماری در مقالات منتشر شده میباشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.