مقاله بررسی ضعف ها و فرصت های استفاده از ساختمان های سبز در تهران با استفاده از روش SWOT ،PEST و فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ضعف ها و فرصت های استفاده از ساختمان های سبز در تهران با استفاده از روش SWOT ،PEST و فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ضعف ها و فرصت های استفاده از ساختمان های سبز در تهران با استفاده از روش SWOT ،PEST و فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ضعف ها و فرصت های استفاده از ساختمان های سبز در تهران با استفاده از روش SWOT ،PEST و فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ضعف ها و فرصت های استفاده از ساختمان های سبز در تهران با استفاده از روش SWOT ،PEST و فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) :
تعداد صفحات :۱۳
ایجاد شرایط لازم برای یک زندگی مطلوب، همواره هدف انسان بوده است. در حال حاضر به علت طراحی و استفاده نامناسب از ساختمان ها، مقدار زیادی از انرژی ورودی به این ساختمانها تلف میگردد که این اتلاف انرژی، علاوه بر از بین بردن منابع طبیعی کشور باعث آلوده سازی هوای شهرها نیز میگردد. تحقیق حاضر با هدف شناسایی نقاط ضعف، قوت، فرصتها و تهدیدات صنعت ساختمان سبز در ایران انجام گرفت. بدین منظور، با بررسی مسائل و مشکلات پیرامون مقوله ی ساختمان سبز در ایران، چالشها و فرصتهای استفاده از ساختمانهای سبز به کمک روش SWOT و ANP ، در قلمروی تحقیقاتی شهر تهران، مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت، به تدوین استراتژیهای مناسب در این زمینه پرداخته شد. نتایج به دست آمده نشان داد که استراتژی کنترل و جهت یابی سیاستهای دولتی در زمینه اعطای تسهیلات پیرامون استفاده از صنعت نوین ساختمان، با ارزش وزنی معادل۰.۳۳ به عنوان اولین استراتژی و راهکار مؤثر در بهبود صنعت ساختمان سبز در ایران میباشد. استراتژیها شامل ارتقای سطح کیفی صنعت ساخت و ساز در جهت بهینه سازی انرژی از طریق امکانات دولتی، با ارزش معادل ۰.۲۷، شناخت هزینه های واقعی و استفاده از جایگزینهای مناسب، با ارزش معادل ۰.۲۰ و توسعه آموزش و فرهنگ سازی پیرامون فناوری نوین ساختمان سبز، با ارزش معادل ۰.۱۶ در اولویت های بعدی قرار دارند. با توجه به نتایج حاصل، استراتژی سیاست های دولتی در زمینه اعطای تسهیلات و تخفیفات مالیاتی در جهت تقلیل هزینه ها و بهره مندی از مزایای اقتصادی بلندمدت، در رأس استراتژیهای مورد بررسی، موجبات گسترش صنعت ساختمان سبز را در ایران فراهم خواهد آورد. به طور کلی، یافتههای این پژوهش حاکی از آن است که هزینه بالای ساختمان سبز از موانع قوی در گسترش ساخت و ساز با روش های نوین محسوب شده و تقلیل مسائل مالی پیرامون این حوزه از طریق ارائه تسهیلات و تخفیفات نقش بسزایی در گسترش آن خواهد داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.