مقاله تعیین پارامترهای ناهمسانگردی و راستای تنش محلی براساس تحلیل پسلرزههای زلزله ۲۹ آذرماه ۱۳۸۹ محمدآباد ریگان (استان کرمان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین پارامترهای ناهمسانگردی و راستای تنش محلی براساس تحلیل پسلرزههای زلزله ۲۹ آذرماه ۱۳۸۹ محمدآباد ریگان (استان کرمان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین پارامترهای ناهمسانگردی و راستای تنش محلی براساس تحلیل پسلرزههای زلزله ۲۹ آذرماه ۱۳۸۹ محمدآباد ریگان (استان کرمان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پارامترهای ناهمسانگردی و راستای تنش محلی براساس تحلیل پسلرزههای زلزله ۲۹ آذرماه ۱۳۸۹ محمدآباد ریگان (استان کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین پارامترهای ناهمسانگردی و راستای تنش محلی براساس تحلیل پسلرزههای زلزله ۲۹ آذرماه ۱۳۸۹ محمدآباد ریگان (استان کرمان) :
تعداد صفحات :۲۱
بررسی پارامترهای ناهمسانگردی در پوسته فوقانی یکی از روشهای مناسب برای بررسی زمینساخت فعال در منطقه است. بدین معنی که میتوان با استفاده از روابط ناهمسانگردی، ارتباط میان رویداد زمینلرزه و فعالیت گسلی خاص و در حالت کلیتر، راستای تنش زمینساختی حاکم بر منطقه را بهدست آورد. چنانچه اندازه یک پارامتر در جهتهای متفاوت اندازهگیری یکسان نباشد، در آنصورت محیط مورد بررسی نسبت به این پارامتر، ناهمسانگرد خوانده میشود. محققان ناهمسانگردی لرزهای در اعماق کم پوسته (۱۰-۱۵ کیلومتر) را نتیجهای از جهتگیری ترجیحی ریزترکهای قائم میدانند. در پژوهش حاضر با استفاده از فاز بُرشی Sg، براساس روش تینبای و همکاران ارائه شده در سال ۲۰۰۴، پارامترهای ناهمسانگردی در پوسته فوقانی منطقه محمدآباد ریگان تعیین شده است. زمینلرزه اصلی در ساعت ۲۲:۱۱:۵۸ روز ۲۹ آذرماه ۱۳۸۹ با بزرگی ۵/۶ در مقیاس امواج گشتاوری (MW) در ۵۲ کیلومتری جنوب شرقی محمدآباد ریگان کرمان و در مرز استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان به وقوع پیوست. برطبق نتایج بهدست آمده حاصل از بررسی ۶۵۴ لرزهنگاشت مربوط به شش ایستگاه موقت نصب شده از سوی مرکز لرزهنگاری کشوری، آزیموت راستای غالب ناهمسانگردی در منطقه محمدآباد ریگان ۹ ± 45 درجه و آزیموت راستای کمینه تنش اصلی در منطقه ۹ ± 135درجه بهدست آمده است. همچنین میانگین بزرگی ناهمسانگردی ۰۰۴/۰ ± 18/0 ثانیه محاسبه شده است که با میزان ناهمسانگردی در پوسته فوقانی مطابقت میکند. با مقایسه نتایج حاصل از این پژوهش با روند پسلرزههای تعیین محل شده و بررسیهای جی پی اس میتوان فعالیتهای زمینساختی اخیر در منطقه را به روند گسلی جدید در بخش جنوبی گسل کهورک نسبت داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.