مقاله برآورد مرز بی‌هنجاری‌های مغناطیسی رباط پشت‌‌بادام به کمک مشتقات میدان پتانسیل و ترکیبات مکانی و فازی بین آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد مرز بی‌هنجاری‌های مغناطیسی رباط پشت‌‌بادام به کمک مشتقات میدان پتانسیل و ترکیبات مکانی و فازی بین آنها دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد مرز بی‌هنجاری‌های مغناطیسی رباط پشت‌‌بادام به کمک مشتقات میدان پتانسیل و ترکیبات مکانی و فازی بین آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد مرز بی‌هنجاری‌های مغناطیسی رباط پشت‌‌بادام به کمک مشتقات میدان پتانسیل و ترکیبات مکانی و فازی بین آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد مرز بی‌هنجاری‌های مغناطیسی رباط پشت‌‌بادام به کمک مشتقات میدان پتانسیل و ترکیبات مکانی و فازی بین آنها :

تعداد صفحات :۲۶

امروزه استفاده از بررسی‌‌های مغناطیسی، به‌‌خاطر برداشت سریع، در اکتشاف توده‌‌های مغناطیسی به‌شکلی گسترده صورت می‌‌گیرد. به‌‌همین‌‌دلیل، تفسیر داده‌‌های مغناطیسی اهمیت خاصی پیدا کرده است. ماهیت دو‌قطبی میدان مغناطیسی باعث پیچیدگی تفسیر داده‌‌ها می‌‌شود. تفسیر را می‌‌توان شامل : مشخص کردن بی‌هنجاری و مرز توده سبب شونده، برآورد عمق و مدل‌سازی توده دانست. هدف این مقاله مرحله اول تفسیر، یعنی مشخص کردن محل توده سبب شونده بی‌هنجاری مغناطیسی و تعیین مرز دقیق آن است. مشتقات میدان مغناطیسی و روابط وابسته به آن، در برآورد مرز توده‌‌های مغناطیسی کاربرد گسترده دارد. در این مقاله، به بررسی مقایسه‌ای بین صافی‌های برآورد مرز شامل مشتق افقی، مشتق قائم، سیگنال تحلیلی، زاویه تیلت و کسینوس زاویه تتا پرداخته شده است. برای بررسی و مقایسه کارایی صافی‌های ذکر شده، از داده‌های مصنوعی که با استفاده از نرم‌افزار مدل‌ویژن به‌دست آمده‌اند، استفاده شده است. مقدار بیشینه مشتق افقی روی مرز توده قرار می‌گیرد، مشتق قائم روی توده مقدار بیشینه و بیرون از آن کمینه مقدار را دارد. مشتق قائم محدوده توده را وسیع‌تر از مقدار واقعی نشان می‌دهد که با استفاده از صافی مشتق قائم مراتب بالاتر این مشکل برطرف می‌شود و از طرف دیگر باعث ایجاد نوفه‌‌های مصنوعی می‌شود. از سیگنال تحلیلی نیز در برآورد مرز توده استفاده می‌‌شود که با افزایش عمق توده، از کارایی آن کم می‌شود. زاویه تیلت که نسبت بین مشتق قائم به مشتق افقی است، روی توده مقدار بیشینه دارد. کسینوس زاویه تتا روی مرز توده مقدار بیشینه را نشان می‌دهد و به‌‌خوبی مرز توده را تعیین می‌‌کند. در آخر داده‌‌های واقعی محدوده‌‌ای واقع در منطقه رباط پشت‌‌بادام یزد مورد پردازش قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.