مقاله ارزیابی سیستم های آبیاری تحت فشار در پایاب سد ستارخان و تاثیر مسائل خاص منطق های در راندمان سیستم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی سیستم های آبیاری تحت فشار در پایاب سد ستارخان و تاثیر مسائل خاص منطق های در راندمان سیستم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سیستم های آبیاری تحت فشار در پایاب سد ستارخان و تاثیر مسائل خاص منطق های در راندمان سیستم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سیستم های آبیاری تحت فشار در پایاب سد ستارخان و تاثیر مسائل خاص منطق های در راندمان سیستم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سیستم های آبیاری تحت فشار در پایاب سد ستارخان و تاثیر مسائل خاص منطق های در راندمان سیستم :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

بررسی مسائل و مشکلا ت پروژه های اجرا شده و طرح مموفق ی تها، تجربیات موثر، نارسای یها، نواقص و عل لآنها در مناطق مختلف امری ضروری است تا دست اندرکاران با اشراف بیشتری نسبت به مسائل موردی پیرامون پروژه های ملی ، به اجرای آنها بپردازند . این امر علاوه بر بهبود کیفیت اجرا باعث جلوگیری از اتلاف سرمای ه های ملی خواهد شد.
سد ستارخان در سال ۱۳۷۵ با حجم MCM 120 در استان آذر بایجان شرقی روی رودخانه اهرچای احداثشده است . این سد بالغ بر ۱۱ هزار هکتار را تحت پوشش قرار می دهد که حدود ۴ هزار هکتار در حال بهره برداری و ۶ هزار هکتار در مرحله مطالعه وطراحی است . تحقیق حاضر سیست مهای آبیاری تحت فشار را در منطقه توسعه پایاب سد ستارخان در ۱۰ طرح اج را شده که از هر ناحیه عمرانی به صورت تصادفی انتخاب شده اند مطالعه کرده است . و در این تحق یق ضمن بررسی مسائل و پیچیدگی های منطقه ب هویژه مشکلات اجتماعی (خرد همالکی بودن اراضی، عدم آگاهی کافی کشاورزان از سیستم، مسائل اقتصادی و . . . ) مناس ب ترین سیستم آبیا ری برای منطقه پیشنهادشده است.
در این تحقیق سیستم آبیاری تحت فشار در منطقه مورد ارزیابی قرار گرفته و با کلیه رو ش های آبیاری قابل اجرا در منطقه مقایسه گردید. برای مقایسه این سیست مها از دو شاخص Fnشاخص اقتصادی) و NBPD (شاخص بهره وری آب ) استفاده شد . نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که ۸۰ درصد از طر حهای قطر های اجرا شده با راندمان میانگین بالای ۶۹ درصد نسبت به سایر سیست م های ممک نگزینه بهتری م یباشد اما در طر حهای آبیاری بارانی سطحی ( انتقال آب تا سر مزرعه بصورت تحت فشار و اجرای آبیاری سطحی مدرن در منطقه ) نتایج بهتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.