مقاله بررسی اثرات مصرف عناصر پر مصرف و کم مصرف و کود حیوانی بر عملکرد دو رقم پیاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات مصرف عناصر پر مصرف و کم مصرف و کود حیوانی بر عملکرد دو رقم پیاز دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات مصرف عناصر پر مصرف و کم مصرف و کود حیوانی بر عملکرد دو رقم پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات مصرف عناصر پر مصرف و کم مصرف و کود حیوانی بر عملکرد دو رقم پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات مصرف عناصر پر مصرف و کم مصرف و کود حیوانی بر عملکرد دو رقم پیاز :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
زمان کشت پیاز در هرمزگان به صورت پاییزه بوده که در این زمان از هر دو رقم تگزاس ارلی گرانو و پریماورا استفاده می شود. ازت به عنوان گلوگاه رشد در تمامی گیاهان زراعی از نقش ارزنده ای برخوردار بوده و بدون مصرف کودهای ازته امکان حصول عملکرد مطلوب با کیفیت مناسب وجود ندارد . فسفر نیز بعد از ازت مهمترین عنصر غذایی موردنیاز گیاه است و انرژی حاصل از فتوسنتز در ترکیبات فسفر دار نظیر ATP ذخیره می شود. گوگرد نیز یکی از عناصر مورد نیاز گیاه بوده و اکسیداسیون بیولوژیکی آن موجب کاهش اسیدیته خاک شده و در نتیجه جذب عناصری مثل فسفر، آهن و روی را افزایش می دهد (۱). کودهای آلی عموما علاوه بر بهبود خواص فیزیکی، قابلیت جذب عناصر کم مصرف از جمله آهن و روی را در خاک افزایش می دهند. کمبود روی و آهن نیز یکی از مهمترین و گسترده ترین کمبودهای عناصر غذایی در دنیا است و باعثمحدود شدن عملکرد در تولید محصولات زراعی از جمله پیاز می شود (۲). هدف از این تحقیق بررسی اثرات مصرف گوگرد، کود حیوانی، ازت، فسفر، روی و اهن برعملکرد پیاز دو رقم تگزاس ارلی گرانو وریماورا میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.