مقاله بهینهسازی مکانیابی زمینلرزهها در منطقه البرز مرکزی با استفاده از تأخیرهای زمانی همبستگی شکلموجها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی مکانیابی زمینلرزهها در منطقه البرز مرکزی با استفاده از تأخیرهای زمانی همبستگی شکلموجها دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی مکانیابی زمینلرزهها در منطقه البرز مرکزی با استفاده از تأخیرهای زمانی همبستگی شکلموجها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی مکانیابی زمینلرزهها در منطقه البرز مرکزی با استفاده از تأخیرهای زمانی همبستگی شکلموجها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی مکانیابی زمینلرزهها در منطقه البرز مرکزی با استفاده از تأخیرهای زمانی همبستگی شکلموجها :
تعداد صفحات :۲۵
در مطالعه حاضر، تمام شکلموجهای موجود برای منطقه البرز و مناطق همجوار آن به منظور مکانیابی بهینه زمینلرزهها مورد بررسی قرار گرفته تا تصویری واضحتر از لرزهخیزی این منطقه ارائه شود.
در مرحله نخست مطالعه، همه فازهای P و S زمینلرزهها، که در ۴۱ ایستگاه لرزهنگاری و بین طول و عرضجغرافیایی ۴۸ تا ۵۴ و ۳۳ تا ۳۷ درجه در دسترس بودند، دوباره قرائت شدند. سپس ۴۱۵۲ زمینلرزه با روش جکنایف، که قادر است ارزیابی قابل اعتمادی از خطای اولیه را ارائه دهد، مکانیابی اولیه انجام گرفت.
در مرحله دوم، زمان رسید فاز P از روی همبستگی متقاطع شکلموجها، بهینه کردن قرائتها و زمینلرزههای همبسته تصحیح شد. این نوع زمینلرزهها، جفت زمینلرزههایی هستند که در فاصله معینی از یکدیگر قرار دارند و شکلموجهای مشابهی را در ایستگاهها ایجاد میکنند. در پایگاه داده مورد مطالعه، همه این جفت زمینلرزهها فاصلهای کمتر از ۱۰ کیلومتر دارند و اختلاف زمانی آنها معادلات خطی وزنداری را تشکیل میدهند که از روی کیفیت قرائت فازی طبقهبندی شدهاند. به طور تقریبی، بیش از ۲۸۰۰۰۰ اختلاف زمانی از روی شکلموجها محاسبه شده است که از بین آنها تنها مواردی با ضرایب همبستگی بیش از ۷/۰ برای مکانیابی زمینلرزهها انتخاب شدند.
در مرحله سوم، به منظور کاهش اثر خطای احتمالی مدل پوسته، از روش اختلاف زمانی دوگانه در مکانیابی زمینلرزهها بهرهگیری شد. نتایج حاصل از ۲۴۰۹ زمینلرزه با مکانیابی مجدد که تنها از روی همبستگی امواج به دست آمدهاند، جمعشدگی و انسجام زمینلرزهها در اطراف گسلهای مهم منطقه حکایت دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.