مقاله سنتز و بررسی خواص نانوذرات مس تهیه شده به روش Sol – Gel
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سنتز و بررسی خواص نانوذرات مس تهیه شده به روش Sol – Gel دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنتز و بررسی خواص نانوذرات مس تهیه شده به روش Sol – Gel کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز و بررسی خواص نانوذرات مس تهیه شده به روش Sol – Gel،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنتز و بررسی خواص نانوذرات مس تهیه شده به روش Sol – Gel :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
در این تحقیق ، ساخت نانوذرات مس در لایه نـازک سـیلیکا بـه روش Sol – Gel در محـ یط هـا ی پخـت هـوا وگـاز اح یـ ا کننـده N2(80%) -H2(20%) بررسـیگردید . خواص نوری لایه های تهیه شده توسط اندازه گیری های اپتیکی ( طیف جذب ی ) و خواص سطحی آنها از طریق مشاهدات میکروسکوپ الکترون ی روبـش ی ( SEM * مورد ارزیابی قرار گرفتند . حالت شیمیایی مس در دو محیط مذکور نیز توسط اسپکتروسکوپی فتوالکترونهای اشعه ایکسXPS بررسی گردید . بر اسـاس تحلیـل نتـایج بدست آمده، مشخص شد که ذرات Cu بطور یکنواخت در سطح توزیع شده و میانگین اندازه آنها در حالت فلزی (Cu°) در حدود ۵۰ nm است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.