مقاله ارزیابی کارایی شرکت‌های داروسازی و رتبه‌بندی آن‌ها با استفاده از رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی کارایی شرکت‌های داروسازی و رتبه‌بندی آن‌ها با استفاده از رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارایی شرکت‌های داروسازی و رتبه‌بندی آن‌ها با استفاده از رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارایی شرکت‌های داروسازی و رتبه‌بندی آن‌ها با استفاده از رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارایی شرکت‌های داروسازی و رتبه‌بندی آن‌ها با استفاده از رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها :

تعداد صفحات :۲۵

مقدمه: هدف از انجام این پژوهش ارزیابی کارایی شرکت‌های دارویی فعال در بازار بورس با استفاده از روش‌های ناپارامتری است. اندازه‌گیری کارایی شرکت‌های داروسازی و مقایسه عملکرد آن‌ها نقش مهمی در ارتقاء سطح کارایی و بهره‌وری آن‌ها داشته و پشتوانه‌ای برای برنامه‌ریزی این شرکت‌ها است.
روش پژوهش: یکی از روش‌های معمول اندازه‌گیری کارایی واحد‌های مشابه، روش تحلیل پوششی داده‌ها است. این روش علی‌رغم مزایایی که دارد، در زمانی که تعداد واحد‌های تصمیم‌گیری کم است، به خوبی قادر به اندازه‌گیری کارایی نیست. لذا، با استفاده از رویکرد تحلیل پوششی پنجره‌ای تعداد واحد‌های تصمیم‌گیرنده افزایش پیدا می‌کند و به‌‌خوبی می‌توان کارایی سازمان‌ها را اندازه‌گیری کرد. در این پژوهش با استفاده از رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها در بازه زمانی ۱۳۹۱-۱۳۸۷ کارایی شرکت‌های داروسازی فعال در بازار بورس تعیین خواهد شد.
یافته‌ها: در این پژوهش شرکت‌های داروسازی بر حسب نمره عملکردشان رتبه‌بندی شدند. بر اساس نتایج پژوهش شرکت داروسازی سبحان طی سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۱ بیشترین امتیاز کارایی را به خود اختصاص داده است.
نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج بدست آمده در مورد کارا و یا ناکارا بودن واحدها، مدیران شرکت داروسازی سبحان، که بر اساس نتایج بدست آمده کاراترین مرکز تولیدی دارو طی دوره زمانی مذکور است، باید در مجموع به سمت کارایی بیشتر و بالاتر حرکت کرده و مدیران شرکت‌های ناکارا لازم است با الگوبرداری از واحد‌های مرجع خود به سمت مرز کارایی نسبی حرکت کنند.

واژه‌های کلیدی: کارایی، بهره‌وری، روش تحلیل پوششی داده‌ها و رویکرد تحلیل پنجره‌ای داده‌ها.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.